Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Snezinka
Meni osebno je tudi čisto vseeno, kje se bomo analizirali 8) , le nad idejo, da bi bila hrana že vnaprej skupinsko naročena, nikakor nisem navdušena :? :!:
...da bom bolj jasna... napovejmo jim število, ki bo okupiralo gostilno, od tu naprej pa vsak po svoji želji naroča, kar mu v tistem trenutku pač paše.

Lp
Snezinka

p.s.: že kot otrok sem se upirala jesti po ukazu :shock: :D
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
MihaPR napisal/-a:Se, analiza je, avtobus ostane tam kjer ostane :) Zakon večine :)

8) :) He, he, meni ni problem. :) No, pa se pustimo presenetit. ;)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 sosed
SKUPINSKA PRIJAVA je bila danes malo po 10. uri zaključena. Seznam je že posredovan organizatorju (bojanm, klaudi - hvala za pomoč).

ZA PREVOZ se je še vedno možno prijaviti!!
PROSTIH JE NAMREČ ŠE 23 SEDEŽEV!!! Ljudi moji, potujemo z dvonadstropnim busom! 8)
Predvidena cena za prevoz: 2000 sit po glavi ali manj :!:

Načeloma bo odhod izpred tivolija ob 5.30! Denar za prijavo in prevoz bomo pobirali na busu!

ANALIZA... Glede na to, da se vas največ nagiba k temu, da se utaborimo nekje na Krasu, je verjetno najbolj smiselno, da ostanemo pri tem.
BoF, glede na to, da si bil še najbolj aktiven s predlogi, boš ti zrihtal plac? Treba je rezervirat, najavit 60 ljudi, preverit, da imajo hrano za vegetarijance in (po potrebi) sprintat lokacijo, da ne bomo predolgo iskali!

kompleten seznam (so far):
1. 2MUCH4ME Vilko
2. Alezi the dancer
3. ana*
4. Barb
5. berce ales
6. berce damjana
7. BoF
8. Bogo M.
9. bojanm
10. Bosti
11. brankos
12. cujo
13. Demck
14. EčO
15. heidi (SAMO PREVOZ)
16. Ines Jerina (SAMO PREVOZ)
17. JJ1
18. KillerBeam
19. KillerBeam navijačica (SAMO PREVOZ)
20. klaudi
21. Korotaj Andrej
22. LILA
23. luna1
24. marinka
25. Matej F.
26. matej712
27. MatjazV
28. mihaperme
29. MihaPR
30. mirc
31. miroR
32. nada
33. oranzni_slon
34. pegaz
35. pementos
36. Pero (SAMO PREVOZ)
37. Prasnikar Matjaž
38. Prasnikar Nataša
39. primus
40. raziskovalec
41. simi
42. snežinka (SAMO PREVOZ)
43. softi (SAMO PREVOZ)
44. sončka
45. sosed
46. tanjao
47. ZdravkoC
48. ZdravkoC - hči (SAMO PREVOZ)
49. ZdravkoC - žena (SAMO PREVOZ)
50. Zmajci (SAMO PREVOZ)
51. Železnikar Jani
52. Železnikar Andreja (SAMO PREVOZ)

SAMO SK. PRIJAVA (svoj prevoz)
lojzeP
Lučko
Aleš
GTA
ultra4vip
brzinca
roky1
moki
markosk
Speedy

Za tiste s svojim prevozom, ki ste na skupinski prijavi- Dobimo se na parkirišču v bližini stadiona. Poiščite NERED-ov dvonadstropni bus z LJ registracijo (mislim da bo bele barve). Moj telefon pa mislim, da imate vsi... Če je še karkoli pa prosim prek ZS - seveda pa ste tudi vi vabljeni na analizo!

V DNEH PRED ODHODOM SPREMLJAJTE FORUM ZA POTRDITEV VSEH INFORMACIJ!

Toliko zaenkrat... LP SosedTours ;)
Nazadnje spremenil sosed, dne 07 Nov 2006, 07:16, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 MihaPR
vidm, da bomo spet dobili pokal za najštevilčnejšo ekipo :)
 MikMik
No jaz bom pa tisti petek in soboto pohajkoval po Nanosu in
odprtih hramih v okolici Vipave in se bom v nedeljo pridružil
navijaški skupini.

Seveda pridem potem tudi na Ano&Lizo.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

prijavljam še eno potnico- navijačico (ne bo tekmovala): Andreja Železnikar

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 BoF
Glede na to, da se potikam po Krasu okoli Sežane že kar nekaj let in mi usteza gastronomija tamkajšnjega predela, bi predlagal sledeča krmišča za krdelo :TF) :

:arrow: Špacapanova Hiša, Komen (plus: prava kmečka kraška hrana - minus: 20 km iz Sežane)

:arrow: Gostilna Kraški hram, Križ (plus: kapaciteta gostov: 170 - minus: zasedenost gostišča z Lahi, ki so glasni da bi jih fental na licu mesta)

:arrow: Gostilna Ukmar, Dutovlje (plus: blizu je vinar Lisjak - minus: dvonadstropni avtobus bo komajda šel skozi Tomaj v Dutovlje)

:arrow: Gostilna Mohorčič, Sežana (plus: tik ob naši poti - minus: zaprto ob nedeljah!)

Sam osebno bi vas rad popeljal v Kraški hram, ker je vsaj kar se tiče mesožderov kuharsko osebje tam na vrhuncu forme ob nedeljah (beri: kilski fiorentinci ali rostbifi, malček lažje pa bi bilo recimo njoki s konjskim ali veprovim golažom... Vegetrjanci pa... Žal, glede travojedstva nimam nobenih izkušenj, samo bi se pa dogovorili za tortteline alla rikccota pa kakšen motovilec poleg in bo zadeva urihtana) V ponedeljek in torek imajo svoje dveri zaprte, se sončijo na tržaški obali in sem se po pogovoru z gospodarjem hrama dogovoril, da jih zato pokličem v sredo in povprašam če nas vzame. Stric je obljubil, da bo za nas uredil vse potrebno, le če ima v KALENDARJU, kot je sam povedal, prosto. Sestavil bo tudi meni za mesojedce in travojedne tekače.

Teran tam je pa... :drink !!!
Uporabniški avatar
 BoF
:arrow: ...in (po potrebi) sprintat lokacijo, da ne bomo predolgo iskali!

NE! NE BOMO PREDOLGO ISKALI! :driver:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Hmm….tole se meni začenja zdeti malo čudno :? :?: ...
V Palmanovo gremo še vedno zaradi teka, right :wink: ?

Za moj okus se je čist preveč začel razpredat okoli hrane :? . Vsi ti silni zrezki, žrebički, vepri in :drink ….da ne boš (oziroma lastnik lokala) presenečen, ko ne bodo konzumirani v extra large količinah….po mojih izkušnjah do sedaj analiza še nikoli ni bila nekakšno gurmansko ali kvantitativno predajanje hrani (jst sem čist zadovoljna s pizzo Press).

Meni osebno je naše druženje na analizi veliko bolj pomembno od vseh silnih dobrot na krožniku…sicer pa ob našem analiziranju še noben gostinc nikoli ni čudežno čez noč obogatel, prej so nas gledali postrani, ker nismo navalili na najdražjo ponudbo :roll: in nam je bilo bolj važno, da se čim manj komplicira in da je stvar čimprej na krožniku (laaačen Press).

Pa da ne bo tole moje pisanje sedaj izpadlo, da ne jem rada dobro ….. ne, le kanček realizma bi rada zasadila v to tvojo vnemo, ki je sicer pohvalna :clap: !

P.s.:
In še en moment za v premislek…glede na to, da bo tek tam nekje okoli 12ih za vse zaključen (aja, še nekaj…a ne govorijo Italjani ob 12.00 o neki pasta party???) in da bo gotovo preteklo še nekaj časa, da bomo krenili nazaj, potem pa vožnja :driver: ….da ne bo tale analiza, ko bomo že vsi skupaj padli od lakote :ignore:

Lp
Snežinka
Uporabniški avatar
 BoF
Snežinka, maš kar prav! Kaj bi se zezali po nekih priznanih gostiščih z domačo košto... Gremo odtečt, se prešvicat, pa vase nazajgrede vrečt eno pico pa pir pa je stvar ocvrta. Zakaj bi komplicirali, če smo lahko :idea:

Se opravičujem vsem, ker sem namesto teka mislil na hrano...
Uporabniški avatar
 pegaz
BoF,

Snežinka ima sicer prav, tudi lani so v Vii Boni po LM nekaj postrani gledali, ker nismo navalili s hrano kt neumni, ampak meni se vseeno zdi, a bi se splačalo pogledat za kako alternativo Goldu. Mogoče bi se s tem izognili presenečenjem tipa špageti namesto peresnikov, in random pica ("Pa kaj je za vas 100 SIT?" je zvedel BigFrik od natakarce, ko je pripomnil, da ni naročil velike pice). Gold je vsekakor preprosta in ziher varianta, pa vendar, človek se vpraša, ali ni še kak drug kraj s hrano na tem koncu?

Tko da če imaš kako izvedljivo idejo (recimo Kraški hram?) - jest sm za. :) Pa še kak sladokusec bo mel kaj za povedat (Tinija žal ne bo... :( )

Snežinka: Pasta party je bila '04 približno tako kot testeninka na LM06. Ne upaj preveč. :)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Snezinka
Pegaz,

jaz nimam pojma kakšen je ta Gold, pa Kmečki hram, pa vse tiste variante okoli katerih se trudi BoF...jaz sem samo hotela pripomnit, da si želim normalnega obroka (sem sodi tudi prijaznost osebja, ki streže), ki bo zadovoljil naše brbončice in napolnil prazne gliko :D rezerve...kakšno okušanje ekstra specialitet in slow food variante pa bi raje prihranila za priložnosti, ki so temu posebej namenjene :wink:.

Ampak jest pa kljub vsemu hočem dobro 8)

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 Staša
Snezinka napisal/-a:Peg

jaz nimam pojma kakšen je ta Gold

Oj,
$#&#"$/!! letos me ni zraven v Palmi, mi je spet kar hudo! ;)
Ampak kar se tiče a Golda... predlani sem čakala za šankom na pijačo, pa niso vedeli, da sem od tekaške mize in sem bila priča pogovoru med dvema kelnarjema: "A to neseš unim budalam tekačem?"
Sem bila tako šokirana, da sem rabila eno leto, potem smo jih letos bojkotirali (po Sežani).
Sicer pa, moje skromno mnenje, je že pomembno, da se gre analizirat tja, kjer se tudi dobro je. Potem je zadovoljstvo dvojno. :D Edino kar mene moti na analizah, so (ampak samo včasih) preenormne količine alkota. Ampak to je druga zgodba, ki se lahko zgodi kjerkoli.
Joj, a mi prnesete eno porcijo dobrih kraških njokcev? :D
Lepo se imejte!!!
Staša balon
 Nataša
Staša napisal/-a:Staša balon

sam da nauš odletu :roll: :wink:

Ste pa zakompliciral :P Včasih se je šlo pred vsakim šolskim izletom v trgovino po 5 pingo sokov, 4 velike žemlje, posebno in sir. Kar smo pojedli že itak takoj zjutraj, ko smo se usedli na bus. Ne vem, zakaj so pa zdej kar naenkrat ta velike žemlje tako slabe?! :lol:

Skratka, lepo se imejte, najejte in napijte, kjerkoli že :wink:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA