Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 superga
Ero, si me ravno malo prehitel,
Vse majice bodo pripravljene do četrtkovega testa (22 april);
Vsaj ena majica foruma bo prisotna v nedeljo na maratonu v LONDONU !!
Dve v LIZBONI ?
Uporabniški avatar
 Bajsi
ero napisal/-a:hojla, prilagam fotki še tople majice. tiskar že dela :)

Helou!
A pa mora biti TS2 glih na obeh straneh!?!
Uporabniški avatar
 ero
superga napisal/-a:Ero, si me ravno malo prehitel,
Vse majice bodo pripravljene do četrtkovega testa (22 april);
Vsaj ena majica foruma bo prisotna v nedeljo na maratonu v LONDONU !!
Dve v LIZBONI ?

:)
ena v Lizboni, ena pa v Zadvoru in Čatežu
Uporabniški avatar
 Bajsi
Nataša napisal/-a:, noge pa niso glih moj atribut

Helou!
A si ti z Marsa padla?
Kva je pa narobe s tvojimi nogami? :shock: Te noge so za na "duplerico", pa u kamionarsko kabino! :roll:
Tc, tc, današnja šmrklarija! Res ne vejo kva hočjo. :(
 mojA
Sem sprobala majčke, res so velike številke. Če so fantkom popki kukal :shock: so bile sigurno ženske majice.
Tele fotke so pa tut krasne, čeprav bi za moj okus sprednji velenapis Tomas Sport 2 vsaj 2x zmanjšala ali še raje zamenjala z logotipom TF (povsem dobronamerno mišljeno)

Res nočem biti zoprna :oops: , ampak že celo življenje delam v komerciali in nekako ne morem iz svoje kože :twisted: . Glede na ceno majic v redni prodaji /2.990 sit/kom in glede na reklamne napise "sponzorjev" bi skorajda bili forumovci upravičeni do manjših nakazil za reklamiranje :oops: :? .. (KAJ PA STROŠKI TISKANJA, A? BODO REKLI..) Sem pa res za....... Jutri na en mal močnejši trening!

..... sicer pa, VSE POHVALE ZA ORGANIZACIJO DRESOV! BRAVO !!!
 superga
Močka in vsi ostalo forumovci;
dokler nas še ne omejujejo kriteriji atletske zveze o velikosti logotipov smo želeli še izkoristiti velikost logotipov (ha, ha), glede na napredek članov foruma bomo kmalu "konkurenca" tapravim atletom.
Malo je zadeva res povezana z stroški (ena velikost logotipa pomeni 1 film, 1 priprava ....). Tudi cena majic v redni prodaji je zelo ogodna ravno zato, ker želimo tudi rekreativne tekače "prepričati" , da je tudi material majice pomemben (veliko jih še vedno teče v bombažu, ker so druge majice predrage).
Bomo pa majice z logotipi prizkusili v praksi in če se bo pojavila težava glede "dihanja" majice zaradi logotipa bomo zadevo naslednjič popravili.
Ker se je zelo mudilo z pripravo smo morali zelo na hitro vse pripraviti.
Seveda so vsi predlogi dobrodošli. Za izdelavo majic smo našli proizvodnjo v Sloveniji in vse izboljšave (kroji ipd.) bomo z veseljem upoštevali.
Sicer se z Erotom pogovarjava še o posebnih ponudbah za "forumovce".
Ker se jutri oba odpravljava na maraton (Ero v Lizbono, sam pa v London) vas o vseh novostih glede tega obestiva najkasneje na Cooperjevem testu v četrtek.
Lep pozdrav;
Uporabniški avatar
 runner
tekaška majica bele barve z znakom Tekaškega foruma na hrbtu in z logotipoma pokrovitelja Plusbiro in Tomas sport 2 na prednji strani

prav imas Bajsi, tudi meni ni vsec, da se manipulira z nami. Zgornji Erotov quote je tisto kar sem pricakoval. Dva logotipa na prednji strani (pametno postavljena da se vidijo tudi ce je startna stevilka pripeta - torej zadosti majhna), in znak - nasa "japonska" zastava na hrbtu, ki naj bi bila dominatna.
Igor ... brez zamere. Popolnoma razumem tvojo marketinsko potezo, ampak ko vidim sliko je to majica TS2 in ne TF.

runner
 Nataša
no, če smo že povabljeni h konstruktivnim kritikam...bom pa prstavla lonček. mislim, da se je vsak zavedni član TF vseen mal zgrozil, ko je zagledal znak TS še na hrbtni strani. ker je sicer res, da je TS sponzor majic, česa več pa nekak ne (ali pa se motim??) in bi bil en znak na prsnem delu ob strani recimo čist dovolj. zadaj pa ogrooomen znak TF, na to smo ponosni in to hočmo razkazovat na tekmah, a ni tko??

za naslednjič, no...

kar se pa krojev tiče - se naj jih pa lepo mal prekopira od nike ali kake druge orenk firme. predvsem je pr ženskih majcah fajn, da ne visijo v podpajski, ne zgleda fajn pa tud prijetno ni, da ti vsak kuka v pljučni del korporusa. :oops:

pa LP
Uporabniški avatar
 landlord
nekdo se je grdo pohecal s temi logotipi tomas sporta spredaj in zadaj. kar je prevec je prevec.

odlocitev je vasa. a bomo TF ali TS2?

gres tect se ustavis in te folk sprasuje, ce zastonj talajo majice v Tomas sportu al mors kupit superge, da pa jo potem dobis zastonj zraven.

bistvo po mojem skromno poniznem mnenju je to, da se nas zaradi te majice prepozna kot clane TF ne pa kot reklamne panoje za karkoli ze.

ah. sej smo ovce da se pustimo zajebavat.
Uporabniški avatar
 Z*
Uf, šele zdaj sem pogledala fotko končnega izdelka. Je pa res prav nagravžno, da se je TS nalepil nad TF! :evil: :evil: Še nisem videla, da bi se kak sponzor takole neokusno, ogabno malal prek vsega ostalega. Celo na tistih dresih ne, ki jih v celoti podarijo, tukaj smo morali pa tudi sami nekaj plačati, a ne?! Ne vem, no, me ima, da bi majčko kar odjavila - vse ima svoje meje ... :evil: :evil: :evil: A se da še tu kaj postoriti, da bi bil znak le spredaj, ali kvečjemu še na strani?
Uporabniški avatar
 Dule
landlord napisal/-a:odlocitev je vasa. a bomo TF ali TS2?

Jaz sem za Tekaški forum.

Če se da sem zato, da je logotip TS2 samo spredaj, kot pri majčkah.
Če je problem denar bom pa doplačal do polne cene.
Ero orgiraj sigurno se še da dogovorit.

Lep pozdrav vsem :wink: .
Uporabniški avatar
 bigfrik
Če pristavim Še svoje skromno mnenje,mi to tud ni tko zlo fajn,ampak taka katastrofa se mi pa tud ne zdi :!:
Uporabniški avatar
 milkec
Ne me narobe razumeti, meni se nič groznega ne zdi. Je pa res, da sem sam kupil komplet zato, ker ga rabim, ker v bistvu nimam nič in kot tak mi je kvaliteta in cena prišla kot naročeno.

Razumem pa tiste, ki so kupili komplet izključno zaradi pripadnosti in prepoznavnosti in ti so pa res mogoče lahko malce razočarani. Mi pa ni jasno kako ste lahko razočarani zaradi cene, ker pomislite, da ste večina dobili majice TS2 popolnoma brezplačno.

Ne vem, jaz sem po naravi glede takih stvari mogoče celo preskormen človek in sam bi bil vesel, če bi dobil potiskano majico za polno ceno, v bistvu me marketing ne zanima in kdo je koga s tem okrog prinesel. Itak pa na TS2 še računam, da bo to svojo potezo že nam nazaj prinesel v obliki ranih popustov za vse "lastnike majic", pa če pri enih supergah prišpraramo dodatnih okoli 2.000 SIT (10%) je to že več kot cena ene majice!!! Pa še posebna testiranja superg... Ne vem, po moje je tale cost-benefit kar pošten, ampak kot sem rekel, za take stvari se ne sekiram in me ne prizadanejo!

Sam bom pa z velikim ponosom tekel v tej majici!
Uporabniški avatar
 landlord
milkec napisal/-a:Sam bom pa z velikim ponosom tekel v tej majici!

ma daj. sej lih v tem je fora. majica je majica. samo ce se pa ze gremo neko prepoznavnost in "ponos" na TF bi pa lahko bile odlocitve odgovornih, ki so pripeljale do tega reklamnega panoja od majice, malo drugacne.

lp
Uporabniški avatar
 bigfrik
Sej reklamo dobiš prakticno že na vsaki stvari,pa ravno tako preživiš,tud vrečko v trgovini kupiš,pa čeprav im a gor reklamo,pa nič popusta ti ne dajo,tukaj ga je bilo pa precej,tko da bi moral tisti ki so tok zlo proti pač vzet stvari v svoje roke pa sami organizirat,k najlažje je pol po nekom pljuvat,ko je stvar gotova(po bitki so vsi generali :evil: ).Milkec se strinjam z tabo,tud jaz bom kljub dvema TS2 z ponosom tekel v njej :!: :!: :!: :wink:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA