Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 pegy
Ojla,evo mene,kako ste tekači!?
Vidm,da vsi skor vsak dan tečete :clap: ..........mam kar slabo vest............bi jst tut, pa ni časa :(
Ja muc,bi se skor lahk rekl,da tečem samo ob sredah,takrat mam pa res 24ur časa :D .............no pa ob sobotah sm tut pridna(2kroga)

aja,hvala vsem za pohvalo,sej sm res vesela,da mi je ratala tale 21tka okol jezera.......glede na to,da sm pred 2mi leti komaj po 1krog pretekla :oops:

................morm pa rečt,da tut mene skrbi,kako bom po asfaltu zmogla Lj.21tko..........do zdaj sm največ 12km pretekla po asfaltu
...........upam,da ne bodo preveč kolenčka trpela :wink:

Fanči,tut jst letos ne bom na rezultat gledala,važn,da pridem v cilj.......tko se veselim,kt dve leti nazaj na Lj. 10tki :D .........moj prvi uradni tek 8)

Pridno trenirajte! se vidmo,k se srečamo :lol:
Uporabniški avatar
 muc
Oj :D

včeri trije krogi ampak kr neki ni šlo najbolš...verjetno bo treba res kr mal pavze narest
sem bil pa skor sam tam...dva sprehajlca in "samo" dva tekača oz.tekačica pa seveda en kuža :wink:

lp
Uporabniški avatar
 Cowboy
jst pa 0 včeraj.
preveč len sem bil :twisted:
Uporabniški avatar
 Andraz
Cowboy sej bo... :lol:

jest sem učer naredu cele 4,5 km sicer v tempu med 4,5 - 5 min/km, sploh vedu nism, da sem zmožen tega....
 fanči
tudi jaz sem včeraj počivala..... :oops:

jutri pa še zadnji daljši tek pred ljubljano 8)... nato pa samo še na počas...

andraz, v kakšnem času pa misliš, da boš pretekel svojo prvo 21tko?
Uporabniški avatar
 Andraz
verjetno okoli 2:10, če več, bom žalosten, pod bom vesel :lol:

2:05 bi blo super, pod 2 pa se mi zmeša od veselja.... :lol: :lol: :lol:

ti?
 fanči
:D

jaz od 2:10 do 2:15 kar bo več bom najbrž žalostna...samo upam, da ne bom imela kakšnih težav

če bom pod 2:05 bom zelo vesela

pod dve uri pa vem, da zaenkrat ne gre
Uporabniški avatar
 Cowboy
itak da gre :wink: sam mal bol je treba pritisnit :D
Uporabniški avatar
 Andraz
pol pa najbolš, da se dobimo pred štartom, itaq na slikanju, pa greva skup začet...

alpa če se zmenmo pa se v soboto 20. alpa v nedeljo 21. (oz. lahko tud med tednom, ampak po 17. tega meseca- naj nekdo določi datum) res zmenmo za 1 max. izi krog okol jezera, da se spoznamo, bo lažje pol v lj.... ???
kaj pravte???
 fanči
meni je prav...

s pegy bova skupaj prišli na spoznavni dan :lol:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Sem za, če se da med tednom.

Sicer se pa sam še odločam, če bi šel laufat 21ko. Če grem, je moj plan laufat nekje 1:30 do 1:35.
 fanči
BlackOrange napisal/-a:Sem za, če se da med tednom.

Sicer se pa sam še odločam, če bi šel laufat 21ko. Če grem, je moj plan laufat nekje 1:30 do 1:35.

in kje je ovira???
:shock:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Po kar nekaj letih aktivnega ukvarjanja s cestnim kolesarstvom (na slovenski amaterski sceni), kar je pomenilo tekme od konca aprila pa do konca septembra, mi je letos povsem upadel tekmovalni naboj. S tem nočem reči, da kolesarim manj, samo na tekme pa ne hodim več (letos sem bil samo na malem maratonu Franja in je bil super občutek, ker sem štartal povsem neobremenjen s tem, kakšen bo moj rezultat - no na koncu sem bil drugi v svoji kategoriji :D).

Skratka s svojimi priljubljenimi aktivnostmi (gorništvo, kolesarstvo in tek) se letos ukvarjam izključno samo za svojo dušo, zase. In zato ne potrebujem nobene primerjave z drugimi (no razen s Cowboyem se včasih udariva).

Čeprav bom na mali maraton na koncu najbrž vseeno šel. :D
 fanči
te popolnoma razumem...

saj jaz tudi tečem zase in ker mi je fino in s tem, ko sem začela sem itak že zmagala...

jaz ne bom nič tekmovala ampak bom tekla, da pridem z nasmehom v cilj :lol:

itak pa s pegy ne morem tekmovat, ker je prehuda zame :wink:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA