Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Carinik
no Lepachuzes se ze veselim skupnega treninga! Upam da nebo prenaporen! :lol: :D :D
Uporabniški avatar
 Lepachuzes
mislim da ne preveč carinik...30min progresivnega ogrevanja+10x100 m sprint, nato pa še kakih 15-20 min izteka...nebo pretežko :lol:
Uporabniški avatar
 Carinik
Trening uspešen! :D Sej res ni blo tko tžko :D
Uporabniški avatar
 Lepachuzes
no vidš...prog. ogrevanje je blo ql...100ke so ble ful hitre...še malpreveč ane :lol: :lol: iztek je pa itaq iztek...tko d se vidmo...fsm čaw
Uporabniški avatar
 Lepachuzes
ej baje u bistrci noben več ne laufa ker so gor baje medvedi...a je to res???
Uporabniški avatar
 S625X
Medvedi :rol: ,ja danes sva tekla skupej,ce bi bil sam bi me blo kar strah.Ima pa strah eno veliko prednost-ko v grmovju zasumi,se vsakdo splasi.Srce bije hitreje,korak je hitrejsi in pogledi nazaj so vse bolj redki :) .
Bisrica je zakon. :laola
 AinE
Lepachuzes, ne medvedje :arrow: VOLKOVI :shock:

BO-JAN napisal/-a:dolgo časa sem se pripravljal, da bom šel odtečt eno prekrasno turo.... Pred postajo gondule je levo gozdna cesta ki zavije v dolino Korošice.... je krožna varianta ki na najvišjo točko prispe na približno 1000 m višine....s menoj je šla tudi labradorka Tara.... malo pred Markovo ravnjo, ko se cesta najbolj postavi pokonci.... mi v oči padejo nenavadne sledi... sledi so sveže in smer hoje je ista kot moja. :?: ...Dragi moji kolegi in kolegice .... Volkulja,rjavo siva je stala na cesti in lajala na Taro, ko sem z glasnim klicanjem odpoklical Taro je volkulja stekla dalje po cesti kjer se je v soncu svetila pepelnato siva dlaka za pasjo glavo večjega volka...Skratka trening ki ga zlepa ne pozabiš :D

Lp E.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Moj namen ni bil plašiti ljudi, temveč zgolj upozoriti na možnost da se stečata človek in žival, ki se načeloma izogibata drug drugega.

Sicer pa kot sem napisal sta jo mrcini verjetno tudi zaradi mojega vpitja pobrisali meni neznano kam :?:

po nepreverjenih podatkih naj bi zopet naseljevali volkove v alpe(kam?)

PS: verjetno bi mi morali ti dve mrcini narekovati tempo danes za na Primoža, saj mi je kar naprej nagajal menjalnik, mašina je tulila kot volkovi, čas pa bistveno slabši kot na treningu 8)

bom probal še slikce s primoža naložit, ampak v drugi temi

LP Bojan :D
Uporabniški avatar
 Cveto
Lep potdrav!
Že nekaj časa me mika trening z vami, da mal vidm kakšne treninge mate.

Zanima me kdaj jutri, če imate in ob kateri uri?
Bi se pridružil če je možno?

LP Jure
Uporabniški avatar
 Lepachuzes
ju3 trenirava z s625x v tunjicah pa tam preko komende, podgorja(iztek), za nasledni teden se pa loh kaj zmenmo...
Uporabniški avatar
 Cveto
Jah moj Konc!
Sicer sva se dons neki menila s s625x-om
Pa da se tipkamo še tle gor, tko da, če nimata nič proti, bi šel vseeno z vama jutri, če ne pa pač drug tedn!

Ps: Pa vaju menda niso volki pa medvedje pregnal iz bistrce :)
Uporabniški avatar
 Lepachuzes
jah cveto za danes mal pozno...sem opazil šele zdaj, ko se že dolgo s treninga...se bomo zmenli za drug tedn kj...drugače se pa mi2 nobenih volkov ne bojiva 8)
Uporabniški avatar
 Cveto
Lepachuzes ni panike sm žu pol dons in Šavsam 2krat na kališče, no ja on je šu 4krat. Drug tedn bom pa bol počival, ker mam namen na 12ur kališča.
Mogoče se vama vseen pridružim začetku tedna. smo na vezi.

Ja glede volkov pa medvedov, verjamem da se jih ne bojita, malo sm se šalil:)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA