Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 dragons
kalcek napisal/-a:Se bomo pa razdelili na več skupin, po sposobnostih, pridružili pa še tudi Andreja Dolinarja, ki ima na skrbi treninge v okviru Poletovega prebujanja.

V ponedeljek sem srečal skupino cca 10 ljudi , ki je verjetno startala izpred ZOO-a OB 19 h .Zraven sta bila Jaka in Beno. Kalček, a to je to? Mislim Poletovo prebujanje.
Uporabniški avatar
 GaGa
Glede na to, da v poletu omenjajo, da bodo tekače izbirali s pomočjo žreba, tukaj pa je govora o vsebinski prepričljivosti naših prijav, me zanima kaj od tega drži. Sama se bolj nagibam k drugi metodi, vendar pa je bila moja prijava (zaradi omenjenega žrebanja) bolj skopa (ni bila ravno esejskega tipa) :--(
Uporabniški avatar
 Manika
GaGa napisal/-a:Glede na to, da v poletu omenjajo, da bodo tekače izbirali s pomočjo žreba, tukaj pa je govora o vsebinski prepričljivosti naših prijav, me zanima kaj od tega drži. Sama se bolj nagibam k drugi metodi, vendar pa je bila moja prijava (zaradi omenjenega žrebanja) bolj skopa (ni bila ravno esejskega tipa) :--(

Hja, tudi jaz se nisem kaj dosti razpisala :cry: Eh, če pa ne bomo izbrani, se bomo pa priključili vsaj skupinskim treningom, ne?
da bodo pri treningih v Ljubljani sodelovali tudi sodelavci dr. Branka Škofa, vsi s Fakultete za šport, tako da bi ne smelo biti težav, če bo na skupnem tekaškem druženju več ljudi.

Glavno, da tečemo in uživamo :P
Uporabniški avatar
 GaGa
No, sej mal si me res potolažila... :| Danes sem prebrala, da še zmeraj zbirajo prijave ... konec koncev lahko spesnimo še eno verzijo :idea:
 Gost
Dragons, živjo.
Ne, ponedeljkova skupina ni Poletovo prebujanje, čeprav sta bila zraven Jaka in Beno. Vem sicer, da gre za vodeno vadbo, več pa ne - sem za pojasnilo zate klical Jakata, a ga ne dobim.
Jaka je v Poletovem prebujanju poleg kot avtor zapiskov o fitnesu, ki ga prilagaja zdaj tudi pisanju dr. Škofa.
Vsekakor svetujem, da sam vprašaš Benota, če se mu lahko pridružiš, saj je velik strokovnjak za tek, vendar pa o pogojih pristopa žal ne vem nič.
Pozdrav Primož

P.S.
Za one, ki jih skrbi premalo esejistike v prijavi za Poletovi tekaški ekipi. Ne forma, vsebina je pomebna.
 dragons
Kalček, hvala za informacijo! :wink:
Uporabniški avatar
 vidkul
Živjo!
Današnjo prigodo pa moram deliti z vami. :)
Danes sem končno napisal in oddal prijavo za Poletovo ekipo. Upam da ni prepozno.
Natisnil sem 2 lista enega lepo poslal po pošti, drugega pa pozabil pospraviti in tako ga je oči videl. Seveda je imel tako pripombe, ampak stvar mu je bila blazno všeč kako sem napisal :D :D .
Gre zvečer po mami v službo in še njej pokaže. Prideta domov in mami se takoj napoti v mojo sobo in reče, da sem si zaslužil nove tekaške copate :shock: :D :P .
Zdaj pa naj kdo še reče da se pisanje ne izplača.

lp Vid
Uporabniški avatar
 Manika
Hej, a kdo ve, kdaj bodo znani rezultati izbiranja ekipe :?:

Sem že kar nestrpna :roll:
 Gost
Živjo. Kalček tu.
Jutri je v Poletu Fotrov zapis o T forumu. Malo je krajši od originala, ker smo zraven dali še vabilo na ženski tek v petek, v Tivoliju. Saj pridete, ne? Punce kot gostje, fantje kot navijači in redarji?
Prijav za Poletovi tekaški ekipi je nekaj sto, veliko zanimivih - in zagotovo je vse to publika, ki ji bo T Forum prišel zelo prav. LP Primož
 Ursa
Zivjo!

Jaz se na koncu nisem prijavila... bi pa bila zelo vesela, ce bi res lahko kdaj sla tect z ekipo in se kej novga naucila, mal novih ljudi spoznala in se druzila. Tako da cakam novicke od Kalcka :)

Se vidimo v petek!

Lp, Ursa
 Gost
Urša, ne skrbi, kadarkoli boš šla lahko poleg, tako kot vsak, ki si bo želel. Če smo letos lahko z Božom v Sežani poskrbeli za veliko tekačev, bomo tudi za organizacijo treningov. Magari z megafonom. Se vidimo jutri! Pozdrav vsem Kalček
 Naja
Prav lepo vas vse pozdravljam. Pravkar sem se priključila vaši družbi. Upam, da se srečamo v začetni Poletovi skupini :D
Naja
Uporabniški avatar
 vidkul
Do kdaj se pa prijave zbira? Kdaj bo znano kdo bo izbran?

hvala, Vid
Uporabniški avatar
 Staša
Heeej, bravo Tjaša, Matejka in Fotr! (sem še koga izpustila?). Zdaj pa hitro odprite novo temo in POROČAJTE!!! :P :P :P
Uporabniški avatar
 Manika
stasa napisal/-a:Heeej, bravo Tjaša, Matejka in Fotr! (sem še koga izpustila?). Zdaj pa hitro odprite novo temo in POROČAJTE!!! :P :P :P

Jaz sem tud zraven :D Bomo poročali, seveda! Danes zjutraj sem prav nestrpno čakala, da sem dobila Polet v roke in preverila, če je moje ime na listi :) Pa je bilo! Pa sem si rekla: Zdaj gre pa zares, punca! Zdaj bo pa treba redno trenirat, ne pa tako kot zdaj, ko si zabušavala.

Uh, prav tremo imam!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA