Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 jesen-
Trenutno bolj kot vse drugo pogrešam družbo, ker nimamo vsi tako pridnih fantov kot Aleksandra, mojega moram jaz vleči sabo na tek in kolesarjenje, pa še to mi ne uspe velikokrat :wink:
 Nataša
Uh, jesen, družbe ti pa ne bi smelo manjkat, edino, kar moraš naredit, je, da se kdaj prikažeš na kakšno naše srečanje. Pa mal koga pocukat za rokav, pa bo. Jest sem tud kakšno leto nazaj pogrešala ljudi okol sebe - vsi so se neki zresnili, poženili, porazgubili...in glede tega mi je TF kar precej spremenil življenje. Zment se da za vse, ne samo za tek. Rečeš sankanje - maš takoj 10 kandidatov. Rečeš sladoled - evo, vsaj 5 kandidatov. Da o tekmah in treningih sploh ne govorimo. :lol:

Tko da...vabljena, kaj čem sploh še dodat... :wink:
 jesen-
Nataša napisal/-a:Uh, jesen, družbe ti pa ne bi smelo manjkat, edino, kar moraš naredit, je, da se kdaj prikažeš na kakšno naše srečanje. Pa mal koga pocukat za rokav, pa bo. Jest sem tud kakšno leto nazaj pogrešala ljudi okol sebe - vsi so se neki zresnili, poženili, porazgubili...in glede tega mi je TF kar precej spremenil življenje. Zment se da za vse, ne samo za tek. Rečeš sankanje - maš takoj 10 kandidatov. Rečeš sladoled - evo, vsaj 5 kandidatov. Da o tekmah in treningih sploh ne govorimo. :lol:

Tko da...vabljena, kaj čem sploh še dodat... :wink:

To je blo pa lepo prebrat :wink: Bom pršla mal pogledat vas na kakšno temo trening ali pa kam drugam, sam men je to mal narodn pocukat nekoga za rokav :oops:
Uporabniški avatar
 Manika
Hm, nerodn je mogoče sam prvič, pol je pa OK. Preverjeno :wink: . Ti sam prid!
Uporabniški avatar
 Vlajko
No, zdaj je pa že skrajni čas, da se oglasi tudi avtorica te teme. :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:Rečeš sankanje - maš takoj 10 kandidatov.

Ja, ja, sankanje! Jaz sem za!
Kdo pa še gre??? Kdaj gremo? :--

Jesen, nč bat, ti sam uleti, na trening, tek, kamorkoli. Vabljena!

Lep let, Pegaz :)
 jesen-
Ok bom probala zbrat pogum pa pridem, drug problem vas je pa prepoznati, da nam jaz kar nekoga cukala za rokav
Uporabniški avatar
 Manika
jesen- napisal/-a:Ok bom probala zbrat pogum pa pridem, drug problem vas je pa prepoznati, da nam jaz kar nekoga cukala za rokav

Tole pa sploh ne bi smel biti problem. Skoraj vsak ima na sebi kakšen kos oblačila z znakom TF (majčka, flis, rutka), tako da smo prepoznavni :wink: .

Se vidimo!
 jesen-
Zdaj me pa še neki zanima, ljubljančani in ljubljančanke kje pa kej laufate za trening?

Če pa je še kakšn/a tko med začetnicami se pa lahko kej zmenmo za kako družbo :)
Nazadnje spremenil jesen-, dne 24 Mar 2005, 14:32, skupaj popravljeno 1 krat.
 bojanm
Tivoli,Rožnik tle se da kr lepe kroge delat
Uporabniški avatar
 tomaz ny
GaGa napisal/-a:Tole kar ti je povedala Manika kr drži, ponavad smo vsi našemljeni :lol:, da ti bo pa še lažje, si pa lahko pomagaš z rubriko KDO JE KDO NA TF?

Tukaj boš našla vse glavne akterje :wink:

http://www.sportosplet.net/galerija/thumbnails.php?album=265

Kako lahko naložim svojo fotko gor? :roll:
Uporabniški avatar
 tmp
tomaz ny napisal/-a:
Kako lahko naložim svojo fotko gor? :roll:

Kontaktiraj Dpop-a, pa ti bo tvojo fotko naložil gor, če imaš kakšno posebno
željo katero sliko bi imel, pa mu jo lahko tudi pošljš po mailu.

jesen- napisal/-a:Zdaj me pa še neki zanima, ljubljančani in ljubljančanke kje pa kej laufate za trening?

Če pa je še kakšn/a tko med začetnicami se pa lahko kej zmenmo za kako družbo :)

Jaz tečem največ od Koseškega bajerja proti Tržaški pa nazaj.
 jesen-
Tako da spet oživim mal to temo :wink: Od takrat sem shujšala za 25 kg pa dost kondicije nabrala, tako pr teku kot kolesarjenju, kar se mi je poznalo tud na franji in sem res vesela da sem jo prekolesarila, pa čeprav ta kratko (no ja 100 km tud ni lih kratka) paše razultat me je kar presenetu, tko da sm čist ponosna nase. Zdej pa nadaljujemo in kmalu res kmalu se bomo lahko videli na kakšni tekaški prireditvi
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No že jutrij je ena v Sečovljah. in v nedeljo na Hrvaški druga tekma.

Jutri se vidimo na obali a ne.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA