Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 mojcej77
Zdej pa jst farbam... :oops: :oops: :oops:
pa jokam od ganjenosti in sreče... "hepi tirz"

m(wa) :wink:

pies:a sm vm rekla, da je Peter fejst fant....
pa neki sm slišala, da se z enimi celjskimi grofi po zs-jih za teke meni...pa za "predanalizo" tud, da bo sploh vedu, kk začet...kaj vse še bo!!! :shock: :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
HOJLA MOJCEJJ 007!
Ma kaj hočeš, sedaj ko si dala vse to skozi si kot JAMES BOND, ki je nepremagljiv.V končni fazi si premagala samo sebe, tisti tvoj notranji slabi jaz.In sedaj si kot narodni heroj, ki se lahko veseli vsakega novega dne, ko se zbudi in okoli sebe vidi samo pozitivizem.
Vsak nov dan, ko se zbudiš si želiš več sončka :wink: :P , več lepega življenja, ki ti pripada po vseh normativih, ki si jih postavljaš sama.
Usodo si krojiš sama, edino od tebe je odvisno, kako in kaj boš zmogla vse to kar te še čaka.Samo do tebe je odvisno, kako se boš znala veseliti vsake nove zmage v sedanjih prihajajočih dneh.
Vsi mi jaz in ostali pa ti lahko samo stojimo ob strani in te spodbujamo, ti damo kak nasvet, ki ga tehtno premisliš in vidiš ali bi mogoče pa le kaj učinkovalo.Skratka zajemi žlico, ma kaj žlico šaflo :wink: :wink: vsak naslednji dan tvojega življenja.
No tukaj ti prilagam še eno pesmico, ki ti jo poklanjam za hude dni, ki bojo kdaj pa kdaj prišli, ampak s svojo energijo jih boš premagala, kajne.

[b]PLEMENITOST TVOJA
[/b]

Daj ostani sedaj,
ostani, ostani,
za vekomaj.
Ne odhajaj
v preteklost.

Hočem videti,
kako gledaš
svojo bodočnost,
svojo vizijo,
boljšega jutra.

Ne sprašuj se,
ali je to le sen,
ali trenutek radosti tvoje?

To je tvoj!
Tvoj najsrečnejši dan.

Ko čas mineva,
vidiš le senco
tvojo nekdanjo
tam nekje v daljavi,
ko ozreš se nazaj.

Ozreš se naprej,
al sedaj,
nisi več v dvomih.
Sedaj uživaš radosti,
slastne, tvoje, lastne, zmage!

Vidiš tam
nekje v daljavi,
svetlečo nebo,
ki te vabi!
Ki te odganja
od temačne noči,
temačne žalosti,
ki hiti te jemati,
da obstala bi.

Al ti si to,
kar si.
V tebi žari,
tvoj lepši jutri,
tvoj lepši dan.
Kar čutiš,
to imaš.
Kar si želiš,
to dobiš.

Al v srcu tvojem,
ostaja plemenitost,
ki deliš jo dobrim ljudem.

Plemenitost tvoja je vrlina,
zato ostajaš ti edina
in edinstvena, neponovljiva.
V tebi žari krepost, veselost,
ki te preveva,
in te vsako jutro odeva
v plašč neizmernega
hrepenenja, veselja,
vsega dobrega,
kar premore ta svet
in ti ljudje.

P.S.
OSTANI TO KAR SI
IN V SRCU OHRANI SVOJ PONOS
IN GA Z DNEVOM VSAKIM OPLEMENITI
NA SVOJ EDINSTVENI NAČIN.

ALORA SAMO NE OKOL GOVORT.
SKRATKA IMEJ SE SKRAJNO LEPO
UŽIVAJ ŽIVLJENJE
V LEPIH STVAREH,
SLABE VRZI V KOŠ,
DOBRE PA NAJ TI PRIKRADEJO NASMEH NA USTIH, KO SE ZBUDIŠ VSAKO JUTRO.

AVTOR SKORAJ POPOLNOMA NEZNAN 8) 8) 8) :lol:
Uporabniški avatar
 mojcej77
OH, MY BUDA!!!! :shock: :shock: :shock: :laola
 dpop
:cenz:
Nazadnje spremenil dpop, dne 15 Avg 2004, 00:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 mojcej77
U sej res, dpop!!!
dobr, da si me spomnu!!!
jst še zmeri v žepu nosim ena muda :shock: , sam ne vem, kdo mi jih je posodil...so mogoče tvoja???...sej sm pazla nanje - sam enkrat sm se po nesreč gor usedla (mal je škrtnl, pa mal jajčasta zgledajo, ampak niso čist speštana...po mojem so še zmeri kul...). si jih zadnje čase kaj pogrešal?

m
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
ALORA GDE SU MUDA, o tem bomo razglabljali v polnočnem klubu doma :lol: .Kje so se pa drugače ve, da so zavarovana pred prepihom, da jih ne bo uzela magla.Ker potem je pa hudič a kako mojcej77 :oops: 8) .
Dokler boš častila _UDA, bo vse okej.Ker od tega je vsaj nekaj koristi, a kako če ne drugače, pa women uporabite svojo mašto pa je veselje za čaščenje BUDE.
OKEJ SEDAJ GA BOM PA NEHAL BLUZIT, KER GREM RAJE SEDAJ KILOMETRE ŠTIHAT IN JIH PREČEKIRAT DO NADALJNEGA.
:lauf: :cenz:
Do prihodnjič je _UDA brezplačno, potem bomo pa videli, kolikšna bo participacija za čaščenje _UDE ak bude. :roll: :cry: :lol:
JA JA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM.
U HUDIČA, GLEJ GA T_ČA T IPKA SE JE ZATAKNILA.
SEJ PRAVIM, TKO JE TO.
Ja mal bluzenja pa tud mora biti kajne.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA