Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 dejc
grb napisal/-a:Danes sem odpikal prva tri leta brez pavze.

Tale poved mi je še posebej všeč in želim ti, da bo še trajalo in trajalo....še moj poklon. :laola
 spela*
Bravo! :clap:

Jaz sicer takih ambicij niti nimam (predstavljam si, da bi poleti to tudi jaz še lahko počela, v mrazu, megli in kakih hujših padavinah pa me niti malo ne vleče ven, niti do trgovine, kaj šele, da bi šla teč :shock: ) ... zato še bolj občudujem tvojo voljo, ki pa je meni nerazumljiva. :clap:
Uporabniški avatar
 grb
Hvala za cestitke. Se je pa vceraj novo triletje zacelo tako da se lepse ne bi moglo. za 7 minut popravljen PB na maratonu, kljub "praznicni" polovicki dan prej :-). 3:11:28 se mi pa ze kar hudo dobro slisi :-)
Uporabniški avatar
 grb
spela* zdej v bistvu ze ene 14 dni tecem zvecer :-) Mi sicer ne pase prav prevec, ampak je bila pac potrebna prilagoditev zeljam familije :)
 PNatasa
ja, ni kaj reči, tole je pa vrhunski rezultat, poplačan jutranji trud, res čestitke,,, :laola , ljubljanca izboljšal za skoraj 15 minut, ne kapo dol, ampak čelado!!!! :clap: , sam da ti nebo večerni tek škodil :FO: , mal heca, kar tako naprej :wink: .
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA