Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 jegart
Danes 27 km počasnega treninga ,ker imam prvo cilj pretečt oz narediti kilometražo .
Čas teka in čas na km nebom pisal ker nisem imel to za cilj ampak samo tečt
Včeraj sva se s sinom udeležila zadnje, osme tekme (najine šeste) 5. Felt triatlon lige na Aquacityju v Varaždinu. Vreme ni bilo ravno idealno, bilo je 17 stopinj in ves čas je deževalo. Tako, da smo bili še pred plavanjem mokri. :lol:
Tokrat sva nameravala iti od začetka do konca z ramo ob rami, pa naju je po plavanju in 8 km kolesa ustavila počena guma na Leonovem kolesu. :(
Jaz sem šel do konca, Leon pa je peške vlekel kolo 2 km do cilja.
Na koncu smo imeli podelitev za skupno uvrstitev (za katero je štelo najboljših pet tekem od osmih), na kateri je Leon dobil zlato za prvo mesto v kategoriji, jaz pa srebro za drugo mesto v svoji kategoriji.
:juhuhu:
S to tekmo sva končala triatlonsko sezono, udeležila sva se osmih triatlonov.
8)

Danes pa peš vzpon iz Pečovnika mimo Celjske koče na Tolsti vrh in nazaj.
Skupaj 8,4 km in 600 višinskih m navzgor in toliko navzdol.
Navzgor v 47:11, navzdol v 53:40, skupaj 1:40:51.
:D
Uporabniški avatar
 HUDMA
No, poletje gre počasi h koncu, za mano je odlično dvomesečje (julij-avgust). Pretekel sem 378 km, od tega avgusta 222 km, kar je zame prvič preko 200 km v enem mesecu. Med temi teki je tudi 20 km tek do Aljaževega doma v Vratih.
Preplaval sem kakih 5 km, prikolesaril od Mojstrane do Vršiča in odrolal vsaj 50 km.
Jutri grem na lažji sprehod v hribe (Ledena jama Werfen), bomo videli kako bo minilo naslednje zgodnje jesensko dvomesečje september-oktober. :D
Danes vzpon iz Kamniške Bistrice na Grintavec (2558 m), za nameček pa še 2urni sprehod s psom z Urha na Orla pa nazaj :D.

PS.: ne predstavljam si, kako so tekli zadnjič, tole je res zahtevno.
 storZ
Včeraj 7 km krosa, danes pa 8x2x200 m intervalov z ogrevanjem in ohlajanjem na stadionu v tempu 3'10''/km.
Skupno pa v avgustu pretečenih 236 km in prerolana 2 km (potem sem padel in za nekaj časa opustil rolanje :lol: )
Zjutraj strogo moj hrib, pole kuharija, pranjerija, pospravljarija...in pole na kolo. Po dolini Branice do Dornberka, v Novo Gorico in nazaj v Vipavo. Nekaj čez 80 km, z obveznim gumi defektom nekaj manj kot štiri ure .
Moram pa mus napisat: glede prometa in raznoraznih norcev, tako na motorjih kot v avtomobilih ... svašta k.... izpljune. :evil: :twisted: :evil:
Popoldne najprej 28,7 km kolesa z mojo drago, potem pa še 52 km cestnega kolesa s sinom.
Zadnjih 10 km naju je pošteno pral dež.
:roll:
Letelo pa je vseeno!
8)
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA