Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 pegy
Pozdrav vsem skupaj! :D
Evo,jst sm pa dva dni nism nč športala,sm delala cele dneve, dons se mi je pa dogajal :lol: :oops: :bum:

Sm si rekla,zakaj bi se vozila do Gradiškega jezera,če lahko tut tečem do tja 8) , pa sm šla :D . Do Prikrnice je šlo,pol pa sm, ne,da bi se zavedala eno mal zašla :? ,čezdali slabša pot,sama gmajna okol mene :shock: , jst pa kr naprej,prou uživala sm v neznanem..............
pol sm pa mislla,no zdej bi pa že mogla bit pr jezeru,pa sm se znajdla v Preserjah :oops: .No od tm sm pa znala do jezera,pa še v Prikrnico mi je ratal pridt,pa še do doma :D :D :D

Sm pa važna,k sm vse klance(jih ni blo mal) pretekla :D

Tale moja dogodivščina je trajala 1uro in pol :D
 pegy
Aja BO, jst bi šla s tabo,pa nism dobla novih superg :(
se mi ni dal it nikamor drugam pogledat,sm šla rajš tečt :wink:

sva se midva srečala dons,a ne,pa sm bla tko zamišlena,da sm te komi opazla,sorry
ja nis bil v športni opremi,veš :wink:
 fanči
pegy še dobro, da te ni noč ujela ali pa kakšen pes :lol:

sem vesela, da si resno vzela moje besede, da je treba trenirat :juhuhu:

jaz pa že drugi dan nič, čist sem čudna :cry: :oops: danes sem bila kar dolgo v službi ampak imam pa jutri zato dopust :clap:
jutri zjutraj grem na spinning in v petek tudi :laola zdaj pa pripravljam trening za moje zveste "kolesarčke"

BO pa zdaj sigurno po Murovici hodi :wink: upam, da se ne bo zgubil bi bilo res fino, če bi šel kdo z njim. :lol: sicer pegy zate nisem sigurna, da bi bila prava glede orientacije :? :lol:
 pegy
oj,sej sm pozabla povedat,pes me je :evil: , pa ne edn,dva :!: ,no na srečo sta sam lajala pa skakala vame :x :shock: :? sm jo dobr odnesla :D :arrow: in kaj mi ženska reče,da zakaj delam paniko,da drugi psi so še bolj podivjani :roll:

Fanči,da ne boš prehudo naštudirala,da ti ne bodo pobegnil :wink:

BO se pa ja ne bo zgubu,zna najbrž že u miže gor in dol :wink:
mogoče pa s cowboyem kilometre merta zame :D
Uporabniški avatar
 BlackOrange
No sem si premislil in nisem šel na Murovico ampak teči. Štart približno 20:10 na Vrhpolju nato pa Tuštanj - Češnjice - Moravče - mimo pokopališča po stari cesti do Krašc - Tuštanj - Vrhpolje. Lušten krogec. Sem bil kar ponosen nase, da sem se sploh spravil, ker volje ni bilo ta prave. Ampak ko enkrat začneš, je pa fino. 8)
Uporabniški avatar
 BlackOrange
No danes je bila pa spet Murovica na sporedu. Upam, da bo kaj bolj mrzlo, je spet precej blata.
Uporabniški avatar
 športnik
100jan, a bi šel jutr na Begunjščico mal pogledat? 8)
Uporabniški avatar
 100jan
Ne vem, če bom jutri sploh kam šel, ker bom pozen. Poslikaj pa prlimaj.
 pegy
ojla :D

BO,nč bol mrzlo :( , jst bi raj vidla,da bi bla pomlad :wink:

Drgač je pa ta tvoj včerajšnji krogec res luštn,sm ga že obdelala :D
sam tvoja ura ni bla nč primerna :arrow: ponoč,pa mim pokopališča :? :shock: , mene bi blo strah :oops:

in kolk časa si teku tale krogec :?:

Jst sm mogla pa spet cel dan delat :evil:

mejte se :!: Pa pa
Uporabniški avatar
 športnik
100jan napisal/-a:Ne vem, če bom jutri sploh kam šel, ker bom pozen. Poslikaj pa prlimaj.

Nč ne obljubim!
 pegy
BO :clap:
k te je blo mal strah a ne :wink: , zato si bil tko hitr :D
Uporabniški avatar
 BlackOrange
A si že pokonci? A ni to malo zgodaj zate? :lol:

Nič me ni bilo strah. :lol: Prav užival sem.
 pegy
:lol: zgoooodaaaaaaaj ja :lol:
mogoče se pa počas navadm hmal ustajat :?

me je dons Fanči povabla na speaning,sam bi mogla že ob 7ih bit aktivna :shock: ,to mi pa še nikol ni uspel :? :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Zvečer greš mal prej spat pa je. Ob sedmih je zame že pol dneva mimo. :lol:
  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA