Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 bruny
Nekoliko :wink: smo se zgrešili...tudi bil na danes pohodniško na Tolstem vrhu iz Štor in sestopal v nekoliko netipične Teharje in videl vpisa v knjigi članov Tekaškega foruma, ki sta mi :wink: padla v oči.
bruny napisal/-a:Nekoliko :wink: smo se zgrešili...tudi bil na danes pohodniško na Tolstem vrhu iz Štor in sestopal v nekoliko netipične Teharje in videl vpisa v knjigi članov Tekaškega foruma, ki sta mi :wink: padla v oči.

Enkrat se bomo srečali in malo pohajkovali.
:D
Danes pa tek okoli Ptujskega jezera.
12,4 km, čas: počasi...
:lol:
 wind
11,11 km teka v 4:29 min/km, enakomeren tempo tek, le v klančke malo pospeška, za dušo. :D
Danes je bila svetloba čelke že dovolj dobra, zanimivo, zadnjič se mi je pa zdelo noro temačno. Kolesarska steza od Jesenic proti karavanškemu platoju je v temi prav simpatična.
Sončen in po temperaturah sodeč poznopomladni dan izkoristil za malo daljši trail tek. Start v Ankaranu in obratni smeri po Slovenski planinski poti čez Hrvatine, Elerje (prezrl markacijo za krajšo pot skozi ob vinogradih in nadaljeval po cesti), Škofije, Tinjan, spust do Ospa, nato vzpon na Socerb, po makadamu skrenil z SPP, da sem v Ocizli napolnil "kamelo", nato po cesti do Prešnice, vzpon po najlepši varianti na Slavnik, spust v Podgorje po položni poti, nato po markacijah evropske pešpoti E6 skozi Praproče, Podpeč, spust do Hrastovelj in cilj v Kubedu. Nabralo se je dobrih 48 km, nekaj čez 1900m vzpona in 1700m spusta:

http://www.movescount.com/moves/move20697450
Peš vzpon na Donačko goro iz Kupčinjega vrha z Leonom.
Gor čez vzhodni vrh in plezalno steno, dol mimo Rudijevega doma.
Danes sva šla prav počasi, brez teka, skupni čas 1:21:15 in 500 m višincev gor in toliko dol.
Bliža se Sladkih6...
8)
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA