Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 janezu
učinki visokogorskih priprav so že davno izpuhteli,vendar bi bil vseeno za en rokovnjaški krog ta petek 8..enega zmernega vodnika potrebujemo,da bomo vsaj do zimske lige ZLK doma :D ,100jan in cavboy sta že prava.povejte svoje mnenje,pa gas LP ju
Uporabniški avatar
 želva
Andraz napisal/-a:no jest bi šel kvečemu z gorcem čez in to je tud eden od planov za letos....

Za s biciklom je treba smer obrnt (torej v smer urinega kazalca) in definitivno lepše vreme kot ej blo v soboto. Klub temu bo treba peš na vrh Špilka in Rebri. Prave singelce je malo samo spust od pod Rebri do Borij (zne biti zanimivo) in čisto malo takoj pod Golčajem. Je pa najbrž z biciklom bolš ker te drugače na koncu (če štartaš iz Lukovice v kontra smeri urinega kazalca) dotolče asfalt v obilnih količinah.
Jest sm mel samo majčko pa jaknco in pajkice, sm bil takoj čist mokr in premražen in sm pol mogu skoz šibat in se nč ustavlat še tko bi skor zmrznu. Je treba met superge ne gojzarje.
Knišca se dobi na Limbarski, men manka štempl od Blagovce downtown
ker je bla mal preveč down da bi skoču še ke.
LP Martin
Uporabniški avatar
 Cowboy
janezu napisal/-a:učinki visokogorskih priprav so že davno izpuhteli,vendar bi bil vseeno za en rokovnjaški krog ta petek 8..enega zmernega vodnika potrebujemo,da bomo vsaj do zimske lige ZLK doma :D ,100jan in cavboy sta že prava.povejte svoje mnenje,pa gas LP ju

škoda. bi se prec pridružil. ampak ravno za petek sem že zmenjen za smučanje :roll:

kaj pa prestavitev na naslednjo soboto?????
Uporabniški avatar
 100jan
JU, žiujo. Za petek boš težko kkšnega najdu. Če pripelješ svojo ekipo pa ti bom dal eno dovolj dobro karto- turistični vodnik Črni graben. Ker v wikipediji piše, da živelj v Č. grabnu govori vzhodnogorenjsko narečje, tudi s sporazumevanjem ne bo težav. Lahko mi tudi oddate ruzake. Hvala.
Haha, ne lahko vas počakam na Trojanah in in na 2/3 proge. Računaj na 6 h. L.p.
Uporabniški avatar
 BlackOrange
Jaz sem tako kot Cowboy za naslednjo soboto.
 janezu
nas tut pet kart ne reši,tujih jezikov pa ne znamo :D ,tako da je edina prava rešitev vodnik-poznavalec in to ne preveč hiter.se še dogovorimo za termin(ko bodo rokovnjači kje na izletu) LP ju
Uporabniški avatar
 Cowboy
vsa rešitev je v naslednji soboti :D
Uporabniški avatar
 Cowboy
:lol: čist cele trase res ne poznam... poznam bolj odseke...ampak pot je itak označena. kraje tud poznam. tko da mislim da ne bi blo problemov. večjih :lol:
 Bojc
Najbolje da 100yan tole prevzame v roke. Termin in trasa to nas zanima.
Lahko gremo v dveh trminih. Naslednji teden je tek Preddvor -Trdinov vrh eni ne morte, eni se gredo smučat, eni gredo v nakupovalne centre ne morjo . Rešitev je 100yan s svojo avtoriteto.
Uporabniški avatar
 100jan
Nisem sposoben prelaufat 50 km, izlet po teh rovtah pa me sploh ne zanima. Ker pa je treba nekaj počet pa pejmo. Jutri, petek ob 8h na Gradiškem jezeru. Varianta je skupinska tura ali vsak po svoje. Priskrbel bom karte. (jaz bom imel superge,pajke, lahek ruzak, palice).
Po magistralki do Lukovice, pri semaforju je smerokaz za jezero.
Po avtocesti: izhod Lukovica(iz štajerske desno,levo,desno,levo) iz Lj. levo, levo, desno,levo. L.p.
Uporabniški avatar
 Cowboy
da ne boš kamere pozabu!! :idea:
 AinE
100jan napisal/-a: ... izlet po teh rovtah pa me sploh ne zanima.

:nono: Ne tako govort!

Res so Kamniške planine najlepše, ampak širša okoli Gradiškega jezera je pa tudi lepa in vredna izleta ter kakšnega posnetka (s kamero ali fotoaparatom) :wink: .

Lp E.
Uporabniški avatar
 100jan
Preklic za petek. Bom javil do 14h, če se bo šlo v soboto, 9.2.
Uporabniški avatar
 100jan
Zgleda, da naslednjo soboto, kot je prijavil cowboyc.
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA