Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Staša
Po Grosupeljski izkušnji sem razmišljala še o nečem. Ne vem, ampak meni je tako kampiranje res predstavljalo kot en mini dopust. Pred tekom se zjutraj v miru pripraviš, si še kaj ogledaš, začutiš kraj, kjer si (jaz geograf in regionalni razvojnik to rabim! :wink: ). Upam, da bomo tak mini kamp kdaj ponovili.

Tako bi se lahko odpravili, recimo prihodnji teden v Prekmurje, in da ne bi bilo treba štartat že zjutraj (OK, ta tek je popoldan, pa vseeno), bi šli dan prej, nekje zakampirali, pojedli špagete, šli še na en sok v katero od vaških gostiln ali pa na trening in potem naslednji dan spočiti šli v boj. Tako bi bil čas še za kakšne turistične oglede... Edini sovražnik je večini verjetno čas. Pa vreme, ampak saj to bi pa sproti videli... Bi se šli mini tekaški kamp. :D

Kako vam je pa ta ideja všeč?
Uporabniški avatar
 bojanu
Včeraj v Hrastovljah je bila ponujena možnost kampiranja, če bi po šagri popustile vse zavore :lol: Drugače pa dobra ideja, čeprav mi je različica s spanjem v postelji bolj pri srcu 8)
Lani smo šli na kolesarski maraton v Radencedan prej in prespali v kampu Banovcih v šotoru. Zanimiva izkušnja, saj so imeli 50 m vstran svatbo z zeloooo glasno glasbo do ranih jutranjih ur, tako da od spanja ni bilo kaj dosti. Ko so ti končali, so pričeli urejati bazen, tako da sem imel ob šestih zjutraj "spanja" dovolj in sem šel plavat. Vmes pa sem imel še boje s komarci in drugim mrčesom, da o blazini, ki ni bila prijazna do hrbtenice, sploh ne govorim. No ja, tole zadnje smo medtem že uredili.
Kljub temu imam na ta vikend po letu dni same lepe spomine :wink:
 Nataša
Staša, dobra ideja!!! jest sem tud namenjena v Prekmurje, ampak šele v soboto in bi prespala do nedelje. S Simonom sva mislila v kamp v moravcih, ker dobiš še karto za bazene in se celo nedeljo lahko kopam(o).
Uporabniški avatar
 mare
Če gremo forumovci kempirat bo po moje bolj malo od spanja.
 Nataša
mare napisal/-a:Če gremo forumovci kempirat bo po moje bolj malo od spanja.

ja mende!!!! sej tko more bit, bomo dej neki spal na mlada leta...
Uporabniški avatar
 Staša
Men je najboljš na kampiranjih hrana! :)
Ko skuhaš makarončke s kakšno konzervno omakco al pa župco iz vrečke, ki je doma nikol ne bi povohal, ampak pred šotorom, na armiču, ob sončnem zahodu, na tleh, iz lončka ali kakšne pokrovke, ko ješ makarone z žlico, ker vilic ni dovolj... mmm, to je najboljš na svetu!!! :D :lol:
 Nataša
ja...še mal pa bo tud to...dopusti prihajajo!!! :D
Uporabniški avatar
 bigfrik
Mislim da bi bila tud midva z Špelo za kake take hece,ne sicer ravno ze za Prekmurski tek,ampak na kakem prihajajocih tekov pa vsekakor.
Uporabniški avatar
 dusan
Nataša napisal/-a:
ja mende!!!! sej tko more bit, bomo dej neki spal na mlada leta...

mlada leta. Saj sem vedel, da to ne bo za nas :cry: :cry: :cry:
 Nataša
dej no Dušan, kle smo (ste) vsi mladi. Sam Fotra poglej, je bolj na spidu k mi vsi skupi. pa shujšal je baje že kar opazno...lahko kdo potrdi te govorice?? :roll:

Dušan, bomo skupi mačka murija pel he he :P
Uporabniški avatar
 dusan
Nataša napisal/-a:dej no Dušan, kle smo (ste) vsi mladi. Sam Fotra poglej, je bolj na spidu k mi vsi skupi. pa shujšal je baje že kar opazno...lahko kdo potrdi te govorice?? :roll:

Je shujšal, je. Zakaj pa misliš, da je tako hiter in vztrajen.
Uporabniški avatar
 Staša
Nataša napisal/-a:Sam Fotra poglej, je bolj na spidu k mi vsi skupi. pa shujšal je baje že kar opazno...lahko kdo potrdi te govorice?? :roll:

Dušan, bomo skupi mačka murija pel he he :P

2 muhi na en mah:

ko zazvoni zvonček v uri,
fotr 1200 kalorij skuri,
s tačko si oči pomane
in že v zlate tekaške hlače plane...

ja, mal trebuščka manj že ima! PRESS :)
 Nataša
stasa napisal/-a:2 muhi na en mah:

ko zazvoni zvonček v uri,
fotr 1200 kalorij skuri,
s tačko si oči pomane

Staša!!!! smejam se ful!!!!

Fotr a ti loh to ob priliki zapojemo??
najbolj mi je všeč, kako si s tačko oči pomane.

morm enkrat pokazat kako si ena moja prjatlca zobke pomane...tud za dol past.
Uporabniški avatar
 Fotr
stasa napisal/-a:ko zazvoni zvonček v uri,
fotr 1200 kalorij skuri,
s tačko si oči pomane

Tole je pa skrita želja vsakega dedca :evil: v tretjem življenjskem obdobju, namreč, da je hvaležna tema za simpatične dvajsetletnice. :D
Ampak, dobro da si me spomnila. :idea: Pozabil sem povedati vesoljnemu bralstvu TF, da sem tekel oblečen v zlatorumene kratke pajkice, :shock: preko njih pa bele pumine kratke tekaške hlače z modrimi črtami na bokih. :shock: Mogoče se da videti tudi v galeriji. Fotr ni prišel samo med sebi enake norce, :D :shock: Fotru se že dodatno meša! :shock: :shock:

Pa da ste opazile, da mi je trebuh splahnel, :shock: :shock: :shock: tudi Pia je rekla lejga Fotra brez trebuha. :D Pa to je neverjetno, Fotr, cajt ne gre samo počasneje, cajt gre nazaj! :!: Sedaj se čutim nekako med 20 in 30 let. :oops: :oops: Qua vse je! :D :D
Uporabniški avatar
 Fotr
Nataša napisal/-a:...Fotr a ti loh to ob priliki zapojemo??
najbolj mi je všeč, kako si s tačko oči pomane.

Seveda lahko, ampak moram sodelovati pri petju, :!: čeprav nimam posluha. :( Se bom trudil peti bas, :o da bo manj opazno! :D :shock:
Tole s tačko je pa od Mariota (ne v Spet doma, ampak pri Staši doma) preslikano. Saj sem mu bil všeč, ga pa še oponašam. :oops: :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA