Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Lučko
Super predstavitev :lol: . Posebno mi je všeč tisto o vzpodbujanju in navijanju članov TF. Ja Fotr pri TF smo vsi zmagovalci, imaš prav. :lol:
Uporabniški avatar
 Staša
Bravo, fotr, naša škrlatna krogla! Le za koliko se bo danes povečalo članstvo TF-ja?

PS: Pa kkašno mladenko so ti spet dali poleg:)?!???:)
Uporabniški avatar
 Matevz
Bravo!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Samo, kdo bo pa od sedaj naprej sploh še lahko sledil vsemu skupaj. Že do sedaj je bilo too much postov.
Uporabniški avatar
 Barb
Bravo FOTR-ne nosiš zastonj tega vzdevka. :cast1:
 Nataša
Vidm da se morm na forum prjavt ob 4:21 (Bor :roll: :roll: :roll: si šele vstal al si šu spat al si kakšne jokajoče bejbije miril :roll: :roll: ), če hočem taprva napisat, da je Fotrov članek NAJBOLJŠI in da sem bla čist ponosna, ko sem ga prebrala!!!!!!!!! bravo Fotr, ti si car!!!!!!

no, mal me pa še vseen gloda - zakaj ne more met rekreacija v Poletu več strani, pa uni kuharji pa vicarji mal manj, pa bi pol lahk dal cel Fotrov članek pa Matjažev kolaž...pa to. A spet sanjam o krasnem novem svetu?
Uporabniški avatar
 dusan
Fotr, prav zaradi tvojega prispevka je današnji POLET eden boljših letos.
Kaj boljši. NAJBOLJŠI.

Fotr, prav iz srca HVALA.
Uporabniški avatar
 primus
in jaz bom moral čakat do popoldneva, da pridem do časopisa. grrrr... :? :? :?

primus
Uporabniški avatar
 tadejk
Bravo FOTR!
Najbolj me je spravil v smeh avtor članka. Ne dr. ...., mag. .... , ampak FOTR. :D :D
TO! :wink:
 dpop
primus napisal/-a:in jaz bom moral čakat do popoldneva, da pridem do časopisa. grrrr... :? :? :?

primus

tudi jaz (še) nisem prebral... ampak se mi zdi da lahko že vnaprej
Slika
Slika
Slika

LP Darko

P.S. tale slogan smo včasih (v malo drugačni obliki) vzklikali:
"MI SMO FOTROVI, FOTR JE NAŠ"
 Nataša
tadejk napisal/-a:Bravo FOTR!
Najbolj me je spravil v smeh avtor članka. Ne dr. ...., mag. .... , ampak FOTR. :D :D
TO! :wink:

ja, podpis je res fajn. tko k boter. THE man.
Uporabniški avatar
 Dule
dpop napisal/-a:
primus napisal/-a:in jaz bom moral čakat do popoldneva, da pridem do časopisa. grrrr... :? :? :?

primus

tudi jaz (še) nisem prebral... ampak se mi zdi da lahko že vnaprej
Slika
Slika
Slika

LP Darko

P.S. tale slogan smo včasih (v malo drugačni obliki) vzklikali:

Tud jaz bom prišel do poleta šele popoldan, ampak se že zdaj pridružujem pohvalam iz zgornjih postov :wink: :laola
Uporabniški avatar
 Bor
Nataša napisal/-a:Vidm da se morm na forum prjavt ob 4:21 (Bor :roll: :roll: :roll: si šele vstal al si šu spat al si kakšne jokajoče bejbije miril :roll: :roll: ), če hočem taprva napisat, da je Fotrov članek NAJBOLJŠI in da sem bla čist ponosna, ko sem ga prebrala!!!!!!!!! bravo Fotr, ti si car!!!!!!

no, mal me pa še vseen gloda - zakaj ne more met rekreacija v Poletu več strani, pa uni kuharji pa vicarji mal manj, pa bi pol lahk dal cel Fotrov članek pa Matjažev kolaž...pa to. A spet sanjam o krasnem novem svetu?

hehehe, sem se kr tresel, ob 3 h zjutri na pumpi, kot kakšen mamilaš k čaka dozo....pol pa prec u avto pa prebrat.......
glede placa pa ......MISLM DA BI EN FOTROV ČLANEK NA VSAKO ŠTEVILKO NAREDU ZA TEK OZ.REKREACIJO ZELO VELIK ...
A SE MOTM?

lp bor
Uporabniški avatar
 Manika
Tud jaz sem najprej pogledala, kako je avtor podpisan. In zagledam FOTR :lol:

Članek je pa res super. Me prav zanima, kakšen bo obisk danes in jutri, ko bo večina prebrala Polet. Najbrž bo kar precej obleganja in temu primerno več postov. Joj, joj, kako bo služba trpela :wink:
 Odzadnjak
Fotr,

...oči so se mi orosile ob branju tvojega članka! Poznaš ta občutek?

B r a v o :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA