Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 cvalenti
Vsakdo izmed nas/vas ima kakšno pot,stezo,kakšen hribček oz karkoli že,ki se mu srce kar nasmeji, ko ve, da bo šel prav na to turo tisti dan oz na trening.Ali imate kakšne poti ,ki so vam resnično pri srcu,ki komej čakate ,da greste ponovno na trening oz kar tako teči po tej poti.
Ideja se mi je porodila ravno zaradi tega,ker jaz jo imam in je kar dolga, toda vedno mi mine prehitro in že komej čakam ,da grem ponovno. :wink:
Katera pot je to oz kje me vodi pot pa v opisu:
S MTB-jem se odpeljem iz Kamnika proti Kamniški bistrici in pri koči pustim kolo,se preobujem v superge in začnem tek po cesti do "jermance" in nadaljujem proti "pastircem"tam se malo pretegnem in nazaj v dolino amapk po krajši toda strmejši poti navzdol,mimo "rokovnjaških lukenj" in ponovno na kolo in domov v GRAD :lol:
Mislim,da ta pot res nima ,vsaj zame primerjave.Pred 2-3 leti sem jo šel prvič in še dandanes jo imam za najslajšo in ta pot je res moj užitek in na mojem seznamu sega v sam vrh.
Kako je kaj pri vas,imate kako "poslastico" ali so vam treningi pač treningi in vam je vseeno,samo da je trening in to je to,ali izbirate poti tudi zaradi užitkov.
Pri meni je 99% poti zaradi užitkov,tisti procent so intervali na štadionu"ČE" jih že delam,pa to je tako poredko,zato pa je le 1 % :wink:
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Meni je užitek - občutek hitrosti, ki ga doživim ko tečem skozi gozd in se umikam drevesom. Na ravnini pa lahko nabiješ šprint pa se ti bo zdelo, da ne gre nikamor. Tako da nič ni boljšega, kot kake ne preveč strme gozdne, planinske poti, ki prečijo kaka pobočja - prečnice. Skakanje čez korenine, umik drevesu na levo, desno ter takšne in drugačne ovire na poti. Počutim se skorajda, kot Tarzan. To paše ja. Nekej takega je bilo zadnjo s Cvetotom proti Hudičevim Borštu. Kej takega bi šel tečt takoj spet.
Uporabniški avatar
 cvalenti
Ja Bojan res je,vse te gorske so lepe in zanimive,ampak me vseeno zanima ,če imaš tisto ENO samo ,ki ti je res Mmmmmmmm! :wink:
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Ma tko je. Pravzaprav jo trenutno nimam, ker sem se že vsega žal naveličal. Na leto naredim cirka 2000 km, 90 % v radiju 5 km od mojega doma. Če pač po eni progi tečeš 50 krat in večkrat na leto, je to lahko pod mavričnim lokom pa ti ne bo več zanimivo. Se pa spominjam da so mi ble vse trase na začetku superca.

Vedno je zanimivo, ko greš po eni poti prvič. In to so ponavadi res visokogorski gorski teki. V letu 2009 me bo prav gotovo od vsega najbolj mikal tek na Triglav s Krme.
Uporabniški avatar
 areh
Dolgo še ne tečem po gozdu, zato mi je zaenkrat najslajša Fram-Varta-Radizel-Šesdobe-Ranče-Fram. Prava pohorska štreka :)
LpA
Uporabniški avatar
 cvalenti
No sedaj pa res ne vem,ali je taka tema ali vsaj podobna že bila ,da ste se že razpisali,ali vam je res pomemben trening neglede kje je samo ,da izpolnete zadati cilj,saj s tem ni nič narobe ravno kontra,bi rekel pohvalno,da se držite plana,toda vseeno......hmmm :roll:
 spela*
cvalenti napisal/-a:No sedaj pa res ne vem,ali je taka tema ali vsaj podobna že bila ,da ste se že razpisali,ali vam je res pomemben trening neglede kje je samo ,da izpolnete zadati cilj,saj s tem ni nič narobe ravno kontra,bi rekel pohvalno,da se držite plana,toda vseeno......hmmm :roll:

Cvaletni, jaz ti po svoje zavidam. Sama nimam nobene najljubše poti. Rožnik mi je sicer ljub, ampak bi se sama verjetno hitro naveličala teči po isti poti, v družbi je pač to drugače. Še najraje bi šla vsakič teč drugam.
Uporabniški avatar
 activean
sem že vse obdelal tko da nimam "favorite" relacije :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA