Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Teme namenoma nisem dal v "stave," ker nisva šla za nič stavit. Z Obivankenobijem namreč že dve leti medsebojno tekmujeva (to ve marsikdo, ki naju pozna). Sva si približno enaka tako po starosti, kot po letih treniranja in rezultatih. Oba se ukvarjava z borilnimi veščinami, kar pomeni, da imava enake predispozicije. Če pogledam malo zgodovino, kolikor se spomnim. V letu 2007 sem bil še jaz pred njim, lani je bil na krajših razdaljah on pred mano, na daljših jaz pred njim, končni rezultat tekem pa neodločen.

V letu 2009 sva "števce" resetirala, kar pomeni, da se tekmovalna sezona začne od začetka od nule.

Tu bova sproti objavljala kje bova skupaj tekmovala in kako se bova odrezala.

Končni zmagovalec za leto 2009 bo tisti, ki bo letos večkrat pred drugim ne glede na tekmovalno razdaljo (pogoj je, da sva oba na isti tekmi in isti razdalji).

PS.: Obivankenobi, s tem upam da te bom "prisilil," da se boš tu spet več javljal. (tako, kot včasih)
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ja Tae, sedaj se bom verjetno več oglašal na forumu, sicer je res, da za pisanje v zadnjem obdobju nisem toliko motiviran kot za tekanje...
Moram pa priznat, da si dober motivator, tako, da mi medsebojno tekmovanje predstavlja dobro motivacijo ne samo za pisanje temveč tudi za boljše treniranje... :lol:
Zdi se mi, da bo letos zelo oster boj med nama, predvsem na razdaljah do 10 km, saj recimo v polmaratonu mislim, da ti nisem preveč konkurenčen :shock: :roll:
No, bomo videli, kako in kaj :?: :lol:

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Prva najina letošnja skupna tekma bo čez približno en mesec v Sežani. Pomerila se bova na krajši 8.450m dolgi progi.
 AinE
Mislim, da nas na forumu veliko takole tekmuje med sabo, le da si tega ne upamo javno objaviti. :)
Bom z zanimanjem spremljala :arrow: navijam za .... :ignore:

Lp E. :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Evo Ema, morda pa je sedaj prilika, da se tudi ti javno "onujačiš" s svojo tekmico.
 AinE
Tae, veš, ni le ena. Na vsaki tekmi si izberem kakšno (ali pa kakšnega :wink: ) , za katero sklepam da sva si približno enakovredni, pa čeprav je niti ne poznam in jo npr. prvič vidim. Tako je bolj zanimivo. :D

Lp E.
Uporabniški avatar
 tae
tae napisal/-a:Prva najina letošnja skupna tekma bo čez približno en mesec v Sežani. Pomerila se bova na krajši 8.450m dolgi progi.

Morda bo že takoj na začetku najinega tekmovanja prišlo do rahle spremembe. Obstaja namreč možnost, da se že ta vikend pomeriva v Panovcu. Vendar nič ne bom obljubljal.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:
tae napisal/-a:Prva najina letošnja skupna tekma bo čez približno en mesec v Sežani. Pomerila se bova na krajši 8.450m dolgi progi.

Morda bo že takoj na začetku najinega tekmovanja prišlo do rahle spremembe. Obstaja namreč možnost, da se že ta vikend pomeriva v Panovcu. Vendar nič ne bom obljubljal.

Tae, jaz upam, da boš uspel priti in da čimprej vidiva kje sva letos...glede na tvoj rezultat v polmaratonu v Gorici kar težko verjamem, da bom letos tudi na razdaljah do 10 km pred teboj v cilju... :shock: :roll:

spela*
Prvi krog je za nami, 1:0 za taeta. Čakamo drugo tekmo. :D
Vtisi?
Uporabniški avatar
 tae
V tej temi sem obljubil malo bolj podrobno analizo najine prve letošnje tekme.

Tek po Panovcu, 8.3.2009, 10,4 km, valovit teren (gor-dol), prevladuje gozd

Začela sva skupaj z ramo ob rami. Prvi kilometer je obivankenobi držal hud tempo, 3:38 če se ne motim. Jaz sem se ga držal, kot klop. Nisem sicer čisto prepričan, mislim pa da sva bila do 2.km še skupaj. Potem sem se jaz držal svojega ciljnega tempa po uri, on pa je malo zaostal. Čez celo progo nisem upal nič pogledati nazaj, ker nisem vedel kje je. Ob vsakem pretečenem kilometru sem razmišljal na katerem me bo ujel, ko bo mene zmanjkalo. Tempo je zelo nihal in meni osebno sploh ni bila lahka proga. Pričakoval sem manj klancev. Vseeno sem zdržal do konca v vodstvu.

Naslednja tekma bo pa res v Sežani na 8,5km. 14 dni fore za treninge in sanacijo mojega gležnja (samo zvin je, ni panike).
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ja, danes je bil najin prvi dvoboj in v vodstvu sem bil samo dober prvi kilometer, ki je bi sicer malo hitrejši (3.38 min/km), vendar še vedno v mejah... :lol:, potem, pa je šlo pri meni praktično precej počasneje, tako, da sem vedno bolj zaostajal za Taetom, ni bilo prave moči, sicer sem zadnje dva kilometra pretekel v malo hitrejšem tempu, vendar za kaj več danes nisem bil sposoben :oops: :roll:. Po krosu v Lipici sem se očitno preveč gnal na treningih in ker še vedno treniram po občutku včasih zadanem prave treninge, včasih jih pač ne...no upam, da se bom do Sežane spočil in treniral malo manj :shock: :bum: :wc: , pa bo mogoče kaj bolje...Ja, Tae je letos res zelo dober in če bo držal tako formo čez celo sezono se mi nič dobrega ne piše :lol:

MATJAŽ
Ne poznam vaju osebno.Je pa po prvem kilometru mimo mene švignil TAE.(Ime sem prebral na dresu).Takoj sem se spomnil na famozni dvoboj.Ne poznam niti vajinih pravih imen,zanima me pa kakšne čase sta dosegla,ker z zanimanjem spremljam Tae-tov način treninga.
Uporabniški avatar
 tae
Jaz 40:20 po moji uri.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Po moji uri 42.02, uradno 42.04 :lol:
 MATJAŽ
Obivankenobi se mi je "izmuznil" za 10 sekund.Tae-ta bi pa lahko ujel-v sanjah. :cast:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA