- 25 Feb 2009, 15:14
Teme namenoma nisem dal v "stave," ker nisva šla za nič stavit. Z Obivankenobijem namreč že dve leti medsebojno tekmujeva (to ve marsikdo, ki naju pozna). Sva si približno enaka tako po starosti, kot po letih treniranja in rezultatih. Oba se ukvarjava z borilnimi veščinami, kar pomeni, da imava enake predispozicije. Če pogledam malo zgodovino, kolikor se spomnim. V letu 2007 sem bil še jaz pred njim, lani je bil na krajših razdaljah on pred mano, na daljših jaz pred njim, končni rezultat tekem pa neodločen.
V letu 2009 sva "števce" resetirala, kar pomeni, da se tekmovalna sezona začne od začetka od nule.
Tu bova sproti objavljala kje bova skupaj tekmovala in kako se bova odrezala.
Končni zmagovalec za leto 2009 bo tisti, ki bo letos večkrat pred drugim ne glede na tekmovalno razdaljo (pogoj je, da sva oba na isti tekmi in isti razdalji).
PS.: Obivankenobi, s tem upam da te bom "prisilil," da se boš tu spet več javljal. (tako, kot včasih)
V letu 2009 sva "števce" resetirala, kar pomeni, da se tekmovalna sezona začne od začetka od nule.
Tu bova sproti objavljala kje bova skupaj tekmovala in kako se bova odrezala.
Končni zmagovalec za leto 2009 bo tisti, ki bo letos večkrat pred drugim ne glede na tekmovalno razdaljo (pogoj je, da sva oba na isti tekmi in isti razdalji).
PS.: Obivankenobi, s tem upam da te bom "prisilil," da se boš tu spet več javljal. (tako, kot včasih)