Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 husein
Me zanima, če je že kdo pretekel najvišje vrhove naših Alp, Grintovec, Stol in Triglav, skupaj seveda, v enem kosu?
Kamniška Bistrica, Grintovec, Mlinarsko sedlo, Jezersko, Plešivec, pod Košuto, Kofce, Matizovec, Podljubelj, Ljubelj, Zelenica, pobočje Vrtače, Stol, Žirovnica, Zasip, Gorje, Radovna, Krma, Kredarica, Triglav.
Prilagam link Urbana Goloba:
klik
 TONEK
Zanimiva zadeva.
Enodnevni obisk vsah treh prvakov naših Alp sem opravil 25. 6. 2005. Poimenoval sem ga Slovenski alpski trio. Za logistiko sem nagovoril zeta, ki me je prevažal od izhodišča do izhodišča. Štartal sem v Vratih, čez Luknjo in Plemenice na Triglav, sestop mimo Staniča v Kot, od koder me zet pelje do Završnice, od tam zopet peš mimo Valvazorja na Stol. Sestop do Valvazorja, od koder se popeljem do Suhadolnika. Od tu zopet sam v breg do Kokrškega sedla in na Grinto. Sestop do spodnje postaje tovorne žičnice na Kokrško sedlo, kjer sem zaključil enodnevno potepanje. Stvar vredna ponovitve, vendar vsako leto pride "kaj vmes". Najbolj ugoden termin je namreč med 20.6. in 10. 7., ko je dan najdaljši.
lp Tone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA