Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 JaneDoe
Zanima me, kje je kakšna dobra pot za tek v Mariboru. Oktobra bom postala študentka in čakajo me radosti odkrivanja (vsakršnih) novih poti :D Verjetno bom itak sama sčasoma odkrila pot, ki mi po najbolj pasala. Vendar glede na to, da nimam avta in stanujem na Koroški cesti, verjetno ne bom imela veliko izbire .. Predvidevam, da mi boste svetovali ob Dravi (čeprav se mi pot zdi prekratka za 50 minut teka)?

No, prosim za nasvet.
 JOHANN
Zdravo
Izbire kolko hočeš :D
Nekaj predlogov:

Koroška cesta-Lent- po levi strani Drave do dvoetažnega mosta -po desni strani Drave mimo štirih mostov do elektrarne če ti je premalo pa še nadaljuješ v Studenški gozd - Limbuš

Koroška cesta - mestni park - Kamnica - Koroška cesta

Koroška cesta - Lent- Koblarjev zaliv - otok - Kamnica - Koroška cesta

Betnavski gozd ( malo odaljen )

Koroška cesta - Koroški most - do Pekerske gorce- krog ali dva okrog Pekerske gorce - Koroška cesta

Lp
Uporabniški avatar
 marčni zajec
od koroške ceste lahko do bresternice potegneš, pa nazaj čez kamnico in vrbanski drevored. primerno tudi za zvečer, (pozimi je hitro tema) saj je pot v celoti osvetljena in po celi poti je pločnik.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
JOHANN napisal/-a: Koroška cesta - Koroški most - do Pekerske gorce ...

... potem skok na Pohorje in spust v dolino ... in nazaj ...
JOHANN napisal/-a: ... Koroška cesta
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
JOHANN napisal/-a:v 50 minutah :D

ni dosti časa za :drink
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
JaneDoe napisal/-a: se mi pot zdi prekratka za 50 minut teka?

Mislim, da omenjena pot ni prekratka :rol:
 skorc
Meni nanese ta proga ca. 1h50 min. Koroški most, Pekarska, Trikotna jasa, Luka, Belvi in po isti nazaj. Tako, da potrjujem, da ni 50 minut in da ni prekratka. :)
Uporabniški avatar
 RoKo
skorc napisal/-a:Meni nanese ta proga ca. 1h50 min. Koroški most, Pekarska, Trikotna jasa, Luka, Belvi in po isti nazaj. Tako, da potrjujem, da ni 50 minut in da ni prekratka. :)

Ko si ravno okol Belvija, 13.09 je tam tekma, malo bom na tesnem s časom, katera je najhitrejša pot do štarta?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Iz avtoceste izvoz Maribor jug
v Hočah zaviješ levo na Pohorje
visoko na Pohorju v razcepu za Areh in Bellvue zaviješ desno za Belvi
pri Belviju je veliko parkirišče, to je zgornja postaja Vzpenjače ki ne dela
tam starta ni težko najti, saj je ob parkirišču.
Uporabniški avatar
 RoKo
ZdravkoC napisal/-a:I to je zgornja postaja Vzpenjače ki ne dela

Ravno zaradi tega me je zanimalo. Hvala.
Bo treba :drink za zaključek.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA