Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
pozdravljeni ... :D

v soboto, 14.11., pretekla še drugi del poti, iz Postojne na ljubljanski grad ... vreme mi jo je zopet malo zagodlo, a nič zato ... tudi v dežju je bilo fletno tekat :laola

kmalu sledi video posnetek in podrobnosti s poti ... za vse tiste, ki vas zanima :wink:

proga je lepa in nič težka kljub temu, da se ves čas teče po prometni cesti ... toplo priporočam hahaha ...

lepo se imejte in lahke nogice vsem

http://www.rtvslo.si/mojvideo/abram/maratonka/15517/
Nazadnje spremenil aisha, dne 02 Avg 2010, 13:45, skupaj popravljeno 2 krat.
zajc ... podrobnosti prihajajo ... lahko pa se mi pridružiš na teku iz ljubljanskega gradu do barja in vse tam naokrog cca 45 km, sicer si pa ti veliko hitrejši od mene :wink: ... rada imam tiste (vaše) konce, a veš :wink: ... zaljubljena v ljubljano in okolico, ni kaj hahaha

fajn bodi :wink:
Rollback napisal/-a:aisha, spoštovanje :cast: :cast:

sem že na bledu letos poleti vidu, da boš šla slejkoprej do 100ke...
bravo :clap:

... stotka v enem kosu še ni ratala, sedaj v dveh kosih :wink: ... sam bo, zihr, in to kmalu ... :wink:

ja, takrat na bledu bi mogla sam še mal krožit okrog jezera pa bi blo hahaha ...

lahke noge vsem in veliko užitka pri teku :juhuhu:
Uroš Sobočan napisal/-a:
aisha napisal/-a:... hvala, uroš, pa še bomo, ne skrbi hahaha ... :wink:

fajn bodi

Ok, ok, ok torej se moram zravn spravit ha? :mrgreen:
Grem takoj na MapMyRun :mrgreen: :lol:

hvala enako pa pazi nase!

... na MapMyRun & v tekaške copatke in pot pod noge :wink: :wink: :wink: ...
Ti vaši teki bi bolj spadali v temo ULTRAMARATONI. :lol:

Lahko bi pa res odprli temo pod treningi:
Skupni treningi ultramaratoncev, kjer bi lahko vsak najavil planiran trening in mogoče se mu bi kdo tudi pridružil. Tako bi imeli treninge na različnih koncih Slovenije.

Skratka spoznavajmo lepote Slovenije s supergami na nogah. :D
ROSI64 napisal/-a:Ti vaši teki bi bolj spadali v temo ULTRAMARATONI. :lol:

Lahko bi pa res odprli temo pod treningi:
Skupni treningi ultramaratoncev, kjer bi lahko vsak najavil planiran trening in mogoče se mu bi kdo tudi pridružil. Tako bi imeli treninge na različnih koncih Slovenije.

Skratka spoznavajmo lepote Slovenije s supergami na nogah. :D

res ideja na mestu .... in spoznavanje Slovenije na tak način je, verjemi, enkratno ;) ...

lp :wink:
RoKo napisal/-a:Bravo mala, dosežek občudovanja vreden. ROSI64, ideja na mestu.

hvala Roko, mala se ti zahvaljuje :wink: ... pa kmalu spet nove tekaške dogodivščine :wink:

lep dan vsem

aisha :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA