Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Alo!

Sem nekako nov predvsem na tem forumu. Drugače pa tečem že 3 leta. Vendar sem v teku nekakšen samotar, predvsem v našem okolju kjer sem priseljenec (Notranjska). Razmišljam da bi se včlanil v kakšno tekaško športno društvo. Predvsem zaradi tekaške družbe, skupnih treningov in tekem. Veliko hodim na rekreativne teke in prav z veseljem bi reklamiral kakšno društvo. Predvsem me zanimajo društva na področju Notranjske in Ljubljane.
Informirajte me, če kje kaj obstaja in kako lahko stopimo v kontakt.

LP!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
HOJLA!
Stvar je čisto preprosta javi se našemu generlnemu ERO-tu na njegov ZS in se lahko včlaniš v TEKAŠKI FORUM.Oziroma boš dobil informacije o tem, kako in kaj se dobi majico Tekaškega Foruma in ostale informacije.Drugače pa bi priporočal, da spremljaš kaj se dogaja na našem Forumu in boš dobil ogromno informacij o tekmah in vse o ostalem.Kje se lahko pridružiš na kakšnem treningu, kje so kakšne tekme in podobno.Kdaj pa če boš imel čas pa bomo organizirali skupni trening ki bo seveda objavljen v za to določeni rubriki.In čisto vse ti bo popolnoma jasno.
Lep pozdrav in uživaj v teku!
 Ahiles
Oj!

Hvala za info o tem. Bom kar takoj šel v akcijo. Se pa sigurno še kaj beremo ali pa vidmo na kakšnem treningu ali tekmi.

LP!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja sem pozabil napisati še to, da lahko treniraš nekako solo, ali po kakšnem določenem programu, sedaj je odvisno kaj bi želel tečti in tako naprej.Tečeš pa enostavno za TEKAŠKI FORUM na prireditvah, ki so razposajene na območju Slovenije in v bližnji okolici.Če bi hotel pa iti na kakšno državno prvenstvo na kak tek pa ti bom tudi povedal na koga in kaj se obrni ali včlani.Konec koncev pa tudi tam lahko tekmuješ za tekaški forum samo je treba pravila razmotriti, ker tam moraš pa biti član kakega kluba če bi hotel tekmovati na državnem nivoju.Ja stvar imajo malce zakomplicirano ampak tudi to se da urediti.Če te bo pa zanimala kakšna dodatna informacija o onem ali drugem, kar se tiče, mi pa lahko pošlješ tudi e-mail, ki ga imam navedenega v obrazcu pa se bomo videli na kakem teku ali kaj drugega.Lep pozdrav!
 Ahiles
Ja, vse mi je jasno. Do sedaj sem na vseh tekih (tudi smučarskih) tekel kot nečlan (Tudi na 1. državnem prvenstvu v cestnem teku na 10km). V prihodnje pa sem si zaželel včlanitve v kakšen klub, da bobim kakšno tekaško družbo za na teke tudi preko meja in seveda za ekipne zadeve. Pa tudi promocijo je treba naredit, ne.
Trenutno sem pa v fazi priprav na Ljubljanca (21km).
Uporabniški avatar
 žure
Ahiles, pozdravljen!
Iz katerega konca Notranjske pa si?
Jaz sem iz Cerknice...
 Ahiles
Hallo, Zure!
Jst sem tud iz Cerknice in tud največ km naberem po cerkniškem polju in ob jezeru. Pa ti, si zelo aktiven? Veš za kakšno rekreativno tekaško društvo v bližini?

LP!
Uporabniški avatar
 žure
Živjo!
Krasno, končno en forumovec iz Cerknice!
Pa ti, si zelo aktiven?

Odvisno, če mi uspe, laufam trikrat na teden (skupaj od 30 do 45 km), lahko tudi več (sam ne kilometrov),
hiter pa nisem, da veš, tempo od 5 do 6 min/km, bližje petici, če se zavzamem...
Kar se društev tiče pa takole: uradnega registriranega ne poznam nobenega, obstaja pa eno neformalno društvo, ki se imenujejo "Plesno društvo Kolesar" in pod tem imenom tudi nastopajo na kakšni rekreativni prireditvi.

Kakšen tekač si pa ti, koliko km tedensko, kašen tempo; saj ne zaradi drugega ampak zanima me ali sva kompatibilna in bi lahko kakšen tek odlaufala skupaj.

Aja, pa še to, ime mi je Renato, kot lahko ugotoviš iz podpisa.
 Ahiles
Alo!

OK! Zdej sem dobil lepe informacije in se zahvaljujem. Tekmoval bom za tekaški forum. Lepo.
Zanima me pa naprej.
Kako lahko zdaj pridem do majice?
Pri debati na temo: Naročilnica za majice tekaškega foruma mi ni nič jasno. Kdo ve, kaj o tem kratko in jedrnato? So sploh sedaj na voljo?
Ali imamo forumovci tudi kakšne druge ugodnosti pri nakupu ostale tekaške opreme? Ali se da preko TF dobiti še kaj uporabnega pri teku?

LP!
 Lučko
Ahiles napisal/-a:Alo!

OK! Zdej sem dobil lepe informacije in se zahvaljujem. Tekmoval bom za tekaški forum. Lepo.
Zanima me pa naprej.
Kako lahko zdaj pridem do majice?
Pri debati na temo: Naročilnica za majice tekaškega foruma mi ni nič jasno. Kdo ve, kaj o tem kratko in jedrnato? So sploh sedaj na voljo?
Ali imamo forumovci tudi kakšne druge ugodnosti pri nakupu ostale tekaške opreme? Ali se da preko TF dobiti še kaj uporabnega pri teku?

LP!

1. K bo "superga" mošnjiček razvezu
2. Po mojem NE
3. No ja...
4. Kondicijo, nasvete, druženje s super družbo TF, deležen boš gromozanskega aplavza če boš dobitnik medalje, pa na prijavnici ti ne bo treba razmišljat za kater klub laufaš, dobiš povabilo na tek... ja ogromn uporabnega.
PS
Dober si se odloču, dobrodošel :wink:
 Ahiles
Lučko, hvala za informacije.
Se že veselim druženja s super družbo TF.
Koliko pa pride kaj te družbe na kakšen trening? Veliko?

LP!
 dragons
Če ne bo prej kaj vmes bo prvi večji shod forumovcev 22. septembra ko bo 1. jesenski tek Tekaškega foruma po vsej verjetnosti v Tivoliju.
Ahiles napisal/-a:Predvsem zaradi tekaške družbe, skupnih treningov in tekem. Veliko hodim na rekreativne teke in prav z veseljem bi reklamiral kakšno društvo.
V prihodnje pa sem si zaželel včlanitve v kakšen klub, da bobim kakšno tekaško družbo za na teke tudi preko meja in seveda za ekipne zadeve. Pa tudi promocijo je treba naredit, ne.

dobrodošeč Ahiles
Misčim, da si že na pravi poti iskanja
Na forumu boš tako našel vse potrebne informacije ali vsaj povezave, družbo dobrovoljčkov in prijaznih ljudi, če pa nas boš zastopal zunaj meja pa te bomo nagradili še s posebnimi aplavzi ali pa vsaj s smeškoti tule na forumu,ko boš napisal svoje poročilo,kaj si dosegel :cast1:
Skratka,dobrodošel.
Itak pa nimaš kaj izgubiti,kvečjemu pridobiš lahko.

Upam,da se kmalu vidimo.
Lahko že jutri v Zagorju.
Barb napisal/-a:
Ahiles napisal/-a:Predvsem zaradi tekaške družbe, skupnih treningov in tekem. Veliko hodim na rekreativne teke in prav z veseljem bi reklamiral kakšno društvo.
V prihodnje pa sem si zaželel včlanitve v kakšen klub, da bobim kakšno tekaško družbo za na teke tudi preko meja in seveda za ekipne zadeve. Pa tudi promocijo je treba naredit, ne.

dobrodošel Ahiles
Mislim, da si že na pravi poti iskanja
Na forumu boš tako našel vse potrebne informacije ali vsaj povezave, družbo dobrovoljčkov in prijaznih ljudi, če pa nas boš zastopal zunaj meja pa te bomo nagradili še s posebnimi aplavzi ali pa vsaj s smeškoti tule na forumu,ko boš napisal svoje poročilo,kaj si dosegel :cast1:
Skratka,dobrodošel.
Itak pa nimaš kaj izgubiti,kvečjemu pridobiš lahko.

Upam,da se kmalu vidimo.
Lahko že jutri v Zagorju.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA