Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
http://www.freewebs.com/osebnitrener/

Smo mlad nastajajoci studio OSEBNEGA TRENERSTVA. Z vecletnimi izkušnjami in izobraževanju na podrocju prehrane, vadbe in športne medicine (beri: bodybuildinga ali komercialno fitnessa), vam bomo pomagali doseci željeno postavo.

Glede na to, da je naš studio šele v razvoju, smo se odlocili da bomo desetim (10) kandidatom omogocili zastonj svetovanje do željene postave. Pravzaprav ni zastonj, od kandidatov zahtevamo sliko pred zacetkom kure in po. Slike bomo uporabili za oglaševanje našega studia. Seveda slika obraza se po potrebi izbriše.

Predpogoji:

- Resnost

- Volja, ker namrec nic ne pride samo od sebe

- Želja po ekstremnem videzu* (po strankini zelji)

- Sposobnost samokontrole in zdrzati 8-12 tednov dietiranja

- Velja za vse starostne skupine, tako za moške kot ženske

Zagotavljamo vam:

- Siguren uspeh

- Izredna resnost in tocnost pri delu

- Psihološka podpora

Prijave naslovite na : personal_trainer@email.si
PERSONAL TRAINER napisal/-a:http://www.freewebs.com/osebnitrener/

Na tem naslovu ni ničesar drugega kot v besedilu, ki je poslano na forum.

PERSONAL TRAINER napisal/-a:Smo mlad nastajajoci studio OSEBNEGA TRENERSTVA. Z vecletnimi izkušnjami in izobraževanju na podrocju prehrane, vadbe in športne medicine (beri: bodybuildinga ali komercialno fitnessa), vam bomo pomagali doseci željeno postavo.

Kateri studio, kako se imenuje, kje ima sedež, kdo je odgovorna oseba? Ker je to tekaški forum, bi bilo primerneje dati ponudbo, da boste kandidatom omogočili svetovanje do pretečenega maratona.

PERSONAL TRAINER napisal/-a:Glede na to, da je naš studio šele v razvoju, smo se odlocili da bomo desetim (10) kandidatom omogocili zastonj svetovanje do željene postave. Pravzaprav ni zastonj, od kandidatov zahtevamo sliko pred zacetkom kure in po. Slike bomo uporabili za oglaševanje našega studia. Seveda slika obraza se po potrebi izbriše.

Če imate večletne izkušnje in izobraževanja na podrocju prehrane, vadbe in športne medicine, kako da je studio šele v razvoju? Zakaj ne poveste kateri studio je to, če bi radi oglaševali, saj je to reklama za vas, ali ne?

PERSONAL TRAINER napisal/-a:Predpogoji:

- Resnost.

Zagotavljamo vam:

- Izredna resnost in tocnost pri delu.

Ali ne bi za začetek sami pokazali nekaj resnosti in predstavili svoj studio, saj se vam gre, da vas čimveč ljudi spozna, ali je tako?
Uporabniški avatar
 Filipid
Bravo Fotr, tako se to dela :clap: . Mislim da iz te moke ne bo kruha :wink: .
Uporabniški avatar
 Miki
fotr napisal/-a:Kateri studio, kako se imenuje, kje ima sedež, kdo je odgovorna oseba? Ker je to tekaški forum, bi bilo primerneje dati ponudbo, da boste kandidatom omogočili svetovanje do pretečenega maratona.

Mah tole so verjetno fantje, ki so prej nekje drugje telovadili in sedaj začenjajo na svoje ... :? , pa verjetno še firme nimajo ali pa se bojijo za trenutne službe :?: Je pa zelo neresen pristop, če se že takole pojavijo na internetu, da nimajo par dolarjev za registracijo domene in da si naredijo svoje poštne predale. Ne pa da se njihova stran nahaja na "freewebs.com", maile pa imajo na "email.si" ...

Poleg tega so zelooo neresni ker ostajajo popolnoma anonimni ... in mi naj bomo taki "loleki", da bomo nasedli še enem "plehkem poskusu nategovanja še bolj plehkega avditorija".

Fantje naj s svojimi posti utrujajo na kakšnem drugem forumu, a la "osebni trener" ... naši admini pa lohk tale post zbrišejo, mar ne?

Bomo videli koliko imajo mišic, če si bo kdo upal fotru odgovorit :twisted:
Nazadnje spremenil Miki, dne 10 Avg 2004, 22:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 runner
Spoštovani PERSONAL TRAINER,

se veselimo vaših odgovorov na zastavljenja vprašanja.
Mogoče samo en nasvet... (dobronamerno), če želite da vas resno jemljejo začnite razmišljati o zakupu domene. www.freewebs.com ni naslov, ki bi mi vlival zaupanje, da ne gre spet za še en SPAM o super učinkoviti dieti kjer ješ hamburgerje in pizzo in čudežno zgubljaš odvečne kilograme.

V pričakovanju vašega odgovora,

runner
Uporabniški avatar
 runner
Miki

kot da bi ti bral misli (skoraj istočasno sva oddala post)...

:lol:

LP runner
Uporabniški avatar
 Miki
runner napisal/-a:Miki

kot da bi ti bral misli (skoraj istočasno sva oddala post)... :lol:

Saj ni važno kdo pove 8) , nisem baš neki staroselec tle, pa vendar: ko sem našel tale forum, se mi je dobro zdelo, ker ni bilo tovrstnih "marketinških sranj" , zdaj nekako po enem mesecu dni spremljanja, mi pa sploh ni vseeno kaj se tukaj dogaja ... in tale "OSEBNI TRENER" mi je malo preveč bedast, da bi nas na TFju tkole za norca imel ...

(Varuhi dobrega TFja PRESS) ...
aha, fotr je odreagiral kot ta pravi "prezidente" ... ni šala, samo še čakam, da se lučko oglasi (dpop pa je tko na dopustu, se mi zdi, drugače bi že povedal svoje :wink: ) ...
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Jeh, jaz sem pa ze naivno razmisljal o prijavi. :) Me pa zanima ali sta vadba in dieta namenjeni samo ekstremneu izgledu ali ima ta izgled tudi kaksno uporabno vrednost, kot je moc? Meni, kot znanemu ekstremistu in islamskem fundamentalistu bi en tak izgled naravnost pristajal. :evil: Ah, dragi formovci, pa ste mi s svojim racionalnim pogledom unicili vse sanje. :twisted: O, jaz sirota. :)

lp, oranzni slon

p.s.: Hmm, se nekaj mi ne gre v glavo. 8) Zakaj je omenjena psiholoska podpora? Ali to pomeni, da so stranke neke vrste 'pacijenti'? :)
p.s.s.: Ja, odgovori naj gredo v sralce vseh dezel .... :D
Nazadnje spremenil oranzni_slon, dne 10 Avg 2004, 23:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 cyc
Ah ja. Saj je bilo že vse povedano ... človek se lahko upravičeno vpraša o resnosti vsega skupaj. Precej neresno zgledajo že podjetja z e-mail naslovi tipa firma@siol.net ... @email.si pa ... ajoj :?

Anonimnost, to pa to ... fantje se verjetno res osamosvajajo.
Uporabniški avatar
 runner
No mislim da smo jih zadosti "popljuvali" na začetku. Imajo kaj za prežvečiti, kajti dobili so lepo domačo nalogo za narediti. Če so resni bomo kaj kmalu videli.

Mogoče še en pomislek. "There is no such thing as a bad publicity" – vsaj tako pravijo. Saj veste tisto o konju in prašini… Mislim, da je ta skrivnostni pristop že dosegel namen. Govori se in piše o PERSONAL TRAINER-ju – torej že imajo našo pozornost. Koliko dolgo? Zelo kratko, si upam trditi, če seveda ne naredijo domače naloge.

LP runner

P.S. Orange elephant :lol: [lol] … polepšal si mi jutro s fundamentalizmom in pacienti [lol] :lol:
 Nataša
a to je tak ekstremen videz, da mamo in ato kap zadane, ko se po preobrazbi prikažeš domov? In če smo že pr kafki (kdaj smo že tja pršli? mene ni blo zraven... :roll:) , potem to pomeni, da pred vrati omenjenih mame in ate leži nemočen hrošč, ki se s hrbta ne zna prevaliti na nožice??

v čem je pravzaprav srž tega problema?

hm...
Uporabniški avatar
 bota
kdo pa danes naredi kaj zastonj...pa to še 10 kandidatov

spet ena šala na naš račun :laola
Uporabniški avatar
 Filipid
bota napisal/-a:kdo pa danes naredi kaj zastonj...

Pa še res je. Danes še maček ne mijavka zastonj :wink: .
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Slovnica jim tudi ni v čislih.
Predvsem bi si lahko z vejicami, ki jih je, ali preveč, ali premalo, za 1. maj zakurili kres na Rožniku!
pies: Jest 'mam pa itak idealno postavo. Skratka, pravi moški!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA