Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bota
The Polar Personal Trainer is a complete service tailored to support your exercise goals.

Get the most from your Polar product by using it with a customized Exercise Program, an interactive Exercise Diary for monitoring your progress, and relevant articles, tips and advice.

http://www.polarpersonaltrainer.com/
Uporabniški avatar
 ero
hja, imam ga med priljubljenimi, prijavljen sem, uporabljam ga pa (še) ne. ne vem, si še nisem vzel časa, da bi ga malo natuhtal...

včasih sem pa kar redno uporabljal podobno zadevo na straneh dr. Cooperja - dokler niso uvedli naročnine :cry:
Uporabniški avatar
 bota
drugače je zelo dober program samo stvari moraš ročno vnesti, ne znam in ne vem če se lahko preko ure prenese v program, to je pa toliko stvari za vpisat da se mo ne da.

bolje bi bilo če bi se podatki prenesli iz ure
Uporabniški avatar
 bota
to je pa dobro narejeno, sej mogoče imajo tudi tukaj pa jaz ne znam.sem jim danes pisal če obstaja kakšna možnost za prenos na net.Bomo videli kaj bodo odgovorili

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA