Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 janzi
V nasledjem mesecu se nameravam udeležiti omenjenega maratona. Ali se ga je že kdo udeležil in kakšna je organizacija, trasa proge, vzdušje....? Kolikor je moč razbrati na spletu poteka proga iz Emmersdorfa do Wachaua, vseskozi ob Donavi in še teče se navzdol :D :D , prevoz na start organiziran z busom ... Ali je še kdo ki se namerava udeležiti tega dogodka na 42 oziroma 21 km?
link: http://www.wachaumarathon.com/

lp
Uporabniški avatar
 lonely
Če si se odločil....priporočam.

Tega maratona se zaenkrat še nisem udeležil...samo zaradi tega ker je relativno daleč.
Ljubljana-Krems 470 km

Slišal pa sem da je zelo lep in velik maraton.
Proga se spušča iz 220 m/nmv....na 170 m/nmv...poteka ob reki in po Vinski cesti.
Vse je lepo organizirano...na štartu,cilju...in na celotni progi.

Ta dan imam Eko-maraton v Trevisu....za naslednje leto ga bom dodal v koledar.

Slika
 John Wayne
janzi napisal/-a:Ali je še kdo ki se namerava udeležiti tega dogodka na 42 oziroma 21 km?

Jaz imam ta tek v planu (21km). V službi (sedež v Avstriji) nam redno organizirajo takšne zadeve, pa sem se odločil, da se bom na kakšno prijavil. In tokrat grem prvič v njihovi organizaciji. Tudi jaz sem slišal precej pohval o tem teku (trasa, organizacija, ...)
 nana
Vreme napisal/-a:Že vidim, kam ga bomo mahnil drugo leto :D

Si prepričan, da ne bo prevroče :D Jaz pa gledam proti Amstrdamu... ali pa? :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
nana napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Že vidim, kam ga bomo mahnil drugo leto :D

Si prepričan, da ne bo prevroče :D Jaz pa gledam proti Amstrdamu... ali pa? :wink:

Nič več :lol: , tudi jaz gledam proti Amsterdamu :mrgreen:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vreme napisal/-a: ...tudi jaz gledam proti Amsterdamu :mrgreen:

sami hašišari :mrgreen:
gledajo proti Amsterdamu za drugo leto
zakaj pa ne že letos :?:
drugo leto pa rajši plava trava zaborava :--

Wachau pa imam v lepem spominu, ko me je v križu vsekalo, pa sem vseeno odlično odlaufal tistih okrog 50 km za ECU.
 nana
ZdravkoC napisal/-a:

Pri meni je letos na sporedu repriza Berlina :D
Uporabniški avatar
 Vreme
nana napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:

Pri meni je letos na sporedu repriza Berlina :D

Pri meni pa prazen žep :roll:
 janzi
Odločitev je padla, včeraj sem se prijavil in vplačal štartnino. Sedaj pa ves nestrpen čakam na 19.9. Bo kar nekaj vožnje, ampak bo tole tudi mali družinski izlet. Izgleda da bom tudi edini TF na tem maratonu. Ja kaj čemo nekdo mora naše barve zastopat :D :D :D

lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA