Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
#237653
MOJ NAJHITREJŠI KROG PO KOLERSARSKO SPREHAJALNI POTI

V sklopu Športnega društva Premogovnika Velenje, bo vsako soboto potekalo rekreativno-tekmovalno druženje, katerega cilj je skozi zimo vzdrževati, oziroma skozi tekmovalnost dvigniti, svoj nivo pripravljenosti.
Tek bo potekal po kolesarko-sprehajalni poti Premogovnika Velenje (veliki krog 6,25 km) Vabljeni so tako tekači kakor tudi pohodniki.

KDAJ?
Vsako soboto ne glede na vreme med 9.00 in 9.45 uro.
V obdobju od 27. 11. 2010 do

KAKO?

Vsak tekmovalec bo tekel sam ali v skupini. Ob prihodu se bo javil štarterju, kateri bo zabeležil njegov začetni čas in po opravljenem teku, še tekačev končni čas.
Rezultati bodo vsak teden objavljeni na tekaškem forumu in na panoju pri jezeru. Ob prihodu bosta na tekača čakali čaj in kava. Tekmovanje bo potekalo tudi v kategorijah člani in članice ter veterani in veteranke nad 50. let.
Vsak imetnik najboljšega časa v svoji kategoriji bo prejel (medaljo ali pokal). Udeleženci vsaj treh tekov pa bodo na zadnjem teku prejeli spominsko medaljo z vpisom svojega najboljšega časa.
Prav tako pa se bo vodila evidenca in po možnosti nagradil najboljši čas po WMA lestvici, kjer se bo upošteval faktor na dan prvega teka.
To je lestvica, kjer se čas tekmovalca prilagaja glede na starost. V kolikor se bo teka udeležilo zadostno število mlajših tekačev, bo dodana še kategorija do 25 let.

KJE?
V Velenju ob Škalskem jezeru pri mostu oziroma ribiški koči, nasproti nogometnega igrišča.


http://www.tekaskiforum.net/
DODATNE INFORMACIJE
Meža Stane; mobilni telefon: 031 606 314 begin_of_the_skype_highlighting              031 606 314      end_of_the_skype_highlighting stane.meza@gmail.com http://picasaweb.google.com/home dostop do slik po teku
Vasja Jerčič; mobilni telefon: 041 514 998 vasja.jercic@gorenje.si
Nazadnje spremenil meža stane, dne 24 Nov 2010, 07:00, skupaj popravljeno 1 krat.
#239615
Dve sva že, ki bova v to soboto prišli "firbec pasit". Ob tem bova pregledali še progo za Barbarin tek in tako "ujeli dva zajca na en mah" :--
Imam samo eno vprašanje. Koliko je štartnina teka?
#239618
Samo enkrat sem odtekla ta velik krog, pa nisem več prepričana, če ne bi zgrešila...a bodo kakšne usmeritve , da se polžki ne bi izgubili, če pridemo polžat :?: Na tabli je sicer lepo narisano, samo :oops: .
A ste naročili lep snežen dan za otvoritev :D
#239638
Zdravo!

Letos jaz tekmujem v kategoriji pohodnikov 8) :lol:

Upam, da se najde kakšen pohodnik za družbo.

LP, Mojca :wink:
#239681
meža stane napisal/-a:POHODNIK ZA DRUŽBO BO MOJ MLAJŠI BRAT


A bo imel "višavca" (beri belega terierja) zraven? Tok, da vem, če pripeljem Cleo zraven, da se končno spoznata :lol:

LP, Mojca :wink:
#239701
Bravo Lenči lepo da prideš na najhitrejši krog . Ne se bati da bi se zgubila Namreč sem se jaz lani dvakrat zgubil pa sem vseeno prišel na cilj . Stane mi je da bo to leto označil progo da ne bo problemov .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA