Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 uros16
Zanima me kdaj greste tečt zjutraj pred službo/šolo ali zvečer??
Ne vem zdaj kdaj naj se spravm tečt zjutraj ob 5.00 pred šolo(ker se moram že ob 6.00 odpravt na vlak...) ali zvečer/popoldne ob 17,18,19.00?? Zjutraj težko vstajam pa še premalo časa bo...zvečer sem pa zmatran od vsega :D
Kaj predlagate ??
Uporabniški avatar
 Tengu
Odvisno kaj ti bolj paše!

meni osebno je bolje;
- vsati uro prej in biti cel dan revitaliziran od jutranjega teka :D kot
- priti domov zmatran in se z muko lotiti aktivnosti katera bi ti morala biti v veselje!

stvar perspektive....nekoga spet večerni tek pomiri po celodnevnem sedenju v pisarni,kakor ti bolj paše :D
Uporabniški avatar
 grb
Evo, jaz grem sedajle :) zajc je pa verjetno ze tudi nekje na cesti ;)

drugace pa kot ze receno, kadar ti bolj pase in ko ti cas dopusca. Vazno da se tece.
Uporabniški avatar
 banANA
Jutro! ... oz. Dan! - tistim, ki imate dans že kilometre za sabo :P

Jaz ponavadi tečem popoldne oz. zvečer ... občudujem pa vse tiste jutranje ptice... Verjamem da mora biti noro dober občutek lavfat ob zbujanju dneva. Sama se še nisem spravila, da bi odlavfala tistih par kilometrov pred službo .... uf, vsa čast vam!

Kaj vas motivira, da vstajate sredi noči? Vprašam, ker mogoče tudi mene spravite med jutranje tekače/tekačice.

Lep začetek delovnega tedna!
Uporabniški avatar
 grb
banANA napisal/-a:Kaj vas motivira, da vstajate sredi noči? Vprašam, ker mogoče tudi mene spravite med jutranje tekače/tekačice.

Prvo kar je, moras biti verjetno bolj jutranji tip. Meni je jutro najlepsi del dneva. In se posebej je bilo carsko danes, ko je bilo popolnoma jasno in ko se je zacela kazati tista modrorumenordeca jutranja svetloba izza hriba. Cist noro.

Drugi razlog je pa pac silom prilike. Ob sluzbi in familiji je jutro se najlazji del dneva, ko lahko izgines, ne da bi bili ostali prikrajsani za tvojo pozornost, ker pac se vsi spijo. To je seveda potem pogojeno s tem, da ti zadostuje recimo 5-6 ur spanja. Ker ce moras it spat ob 20. zato, da bos lahko vstal ob 5 spet nisi naredil nic okoli tega drugega razloga :-)

Se pa seveda zgodi tudi da vstanes in se ti preprosto ne da ven. Sem se ze tudi v popolni bojno tekaski opremi zavalil v dnevni sobi na kavc in raje v spanju odtekel tisto uro ali dve :-)
Uporabniški avatar
 Biz
Sedaj pozimi bi sel najraje podnevi, zaradi omejitev časa pa grem takrat, ko se najde kakšna priložnost, večinoma zvečer. Poleti pa grem najraje zgodaj zjutraj, ko je še sveže in ni prevroče. Paše tudi med dežjem ali snegom, ob polni luni ali ob svitu, v bistvu vedno :) Zjutraj je mogoče celo najboljše, ker imaš potem cel dan zagotovljeno v boljšem občutku.

Sicer pa, če lahko, teči kadarkoli. Sam imam že kar predolg tekaški post, začelo se je z zvinom gležnja in prisilnim mirovanjem, nadaljuje pa se s pljučnico in nacepljeno virozo. :roll: Komaj čakam, da grem spet v copate, ob katerikoli uri.
Uporabniški avatar
 Pina
jst bi tut hotla zjutrej laufat, pa nucat sam 5 ur spanca....:( šmrk šmrk....
...zadnje pol leta je neki blazno narobe z mano....podočnjake imam take kot sova, pa spim tut 9 ur na dan :(
enostavno ne najdem razloga
Uporabniški avatar
 Tengu
Pina napisal/-a:
...zadnje pol leta je neki blazno narobe z mano....podočnjake imam take kot sova, pa spim tut 9 ur na dan :(

znaki depresije!

poskusi spremeniti dieto (povečaj vnos sadja in zelenjave,izogibaj se belemu sladkorju,kavi itd.),kaki extra vit&min tudi ne bi škodili zdaj spomladi in vso srečo! :wink:
Uporabniški avatar
 Ananda
Jaz sem tudi dnevno-vecerni tip. Ko se peljem zjutraj v Ljubljano in vidim, kako se vse prebuja, si zelim, da bi se lahko zgodaj zbujala in sla tect v tistem jutranjem miru, ampak na-ah. To ni zame!
 Tekačiča
Pina napisal/-a:jst bi tut hotla zjutrej laufat, pa nucat sam 5 ur spanca....:( šmrk šmrk....

kot da bi jaz to napisala! :wink:
 uros16
Hja priznam da laufav že nisem od septembra sam še vsen me čas preveč omejuje...zelo dobr se počutem, če grem zjutraj tečt sam potem moram vstat že ob 4,4.30 in moram spet se potem začet navadit jt spat ob 9 zvečer :| Za zvečer pa sploh ne pride v poštev,ker sem velikrat preveč zmatran in len,ko pridem iz šole :D Med vikendi bi šlo v izi sam med tednom pa nevem kako nej si uskladim tek...

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA