Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Nataša
#23060
Primus, sem mela eno tako stvar en mesec nazaj. Pij, pa če se ti še tako gnusi :wink: , pa takoj ko lahko, začni jest. sicer boš brez moči. meni je sesulo odpornost in sem bla potem še dva tedna prehlajena. pazi se!! držim pesti, da boš močn k švarci na štartu v lj!! :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
#23068
Ej, Primus, samo pogum, spomni se, kaj si meni napisal, ko smo se začeli pogovarjati o LJ 42:
primus napisal/-a:
Sem se pa takrat, ko sem šel v Lj. na cel maraton (prvič) in nisem vedel kaj lahko časovno pričakujem, pri sebi trdno odločil, da ga bom končal v svojem tempu, ne ozirajoč se na eventuelne organizacijske limite, preusmeritve, itd. Številko dol in si občan, ki teče. Zase.


Tale viroza je le še ena "preusmeritev" in "ovira". Še vedno imaš svoj tempo in na voljo ves čas, ki ga potrebuješ. Do nedelje je še daleč, samo poskrbi, da dobiš dovolj tekočine in kalorij vase. In če boš še takrat "bolj švoh", boš na koncu še vedno lahko ujel mene - na začelju, takoj pred snažilko ;)
 mimobeg
#23082
INTER PARES, PRIMUS, (S)A(L)VE.

Le upanja ne izgubi. Jaz mislim, da bova oba kar dobro laufala. (Če pa ne, je pa vsaj alibi že vnaprej dobro zacementiran ...)
Bova pa morda v zadnji četrtini res bolj pr tleh tekla.

Sicer še vedno kreh, čih in šmrc, ampak vse več časa sub 37stC

MimobegTM (ki bi sicer tudi slišal na ime Primus).
 iqfree
#23084
Pozdravljeni !

Sam sem v podobnem šmornu kot zgoraj omenjena bolnika, le da imam še dodatno skrb za zdravje. Tudi jaz sem zadnje dni bolj slabega počutja in sem se odločil za tradicionalno metodo počivanja, nenaprezanja in tudi tekel nisem. No moj glavni razlog, zakaj biti čimbolj zdrav, pa (ne boste verjeli) ni maraton ampak pričakovanje rojstva našega dojenčka, ki je bilo planirano za danes. Seveda moram biti za prisotnost pri porodu zdrav. No mali pikec nama "nagaja" in noče in noče na ta mrzli in deževni svet :) :shock: .
Ker konservativne metode zdravljenja niso pomagale, sem se sedaj dva dni malo rekreiral(tenis, ping pong), da sem se fejst preznojil in se mi zdi da se stvari izboljsujejo. Meni je ta metoda še vedno najbolj pomagala in upam, da bo tako tudi tokrat.
Cilj je še vedno tak kot je bil(maraton v 3:30), kako se bo izteklo, bomo pa videli. Važno, da bo z dojenčkom vse OK, potem bo tudi tek samo užitek ...
In to je verjetno cilj vseh nas mar ne ?

Tone
Uporabniški avatar
 Dule
#23095
iqfree napisal/-a:No mali pikec nama "nagaja" in noče in noče na ta mrzli in deževni svet :) :shock: .

ToneTone čestitam ti za pikca :wink: Datum prihoda bo pa on določil zato potrpljenje 8)


primus napisal/-a:Odločil sem se že, štartal bom v vsakem primeru, po tejle kalvariji pa tudi odstop ne bo katastrofa. Je realno pričakovat, da mi bo v zadnji četrtini zmanjkalo moči.


Katastrofa bi bila če bi vztrajal kljub temu da veš, da ti je zmanjkalo vseh moči. Zato po pamet pa kar bo pa bo :!:
Mislim da zadnjih 7 km vsi kurimo skrite moči nekje iz vesolja.. :oops: :D
Uporabniški avatar
 primus
#23117
Hvala za podporo in nasvete !

situacija se izboljšuje, je pa žal premalo časa, da bi dobro ocenil, koliko se bo tole poznalo...

do nedelje !

primus
 iqfree
#23153
Oj !

No izkazalo se je, da je dedič natančen kot švicarska ura in naju je danes razveselili. Vsem, ki ste še na poti k temu koraku, samo en nasvet...na polno..: tok je fajn.

Mislim, da bom maraton sedaj laufal s takim dopingom, kakršnega nima nobeden, kako se pa obnese na 42 km, vam pa sporočim v nedeljo ;)
Uporabniški avatar
 primus
#23165
Iskrene čestitke !!!
Za pijačo te pa še pocukamo. :D :D :D
Itak.:D :D :D

primus
Uporabniški avatar
 marathon95
#23166
Čestitke :lol: :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA