Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Cici
Odkar sem pregrizla skoz GM4O grejo tud meni le še hribčki po glavi. Je morda kdo že tekel iz Mojstrane, potem pa Krma - Blejska vratca - Velska dolina - Hribarce - Triglavska j - Komna - Bogatinska vratca - Krnsko jezero - Krn - Kobarid? Kakšna statistika (dolžina, vzponi, spusti)? Tole bi jaz morda še zmogla, četudi ne bo Jožkota zraven. Lahko se mi pa pridruži ... :wink:

Polube,

Cici
 klas
Noro lepa tura, potrebno bi bilo poklikati po qoutu in videti višince, zelo na uč bi rekel 3-4km, verjetno 2 dni - odvisno od vrhov (npr. ali greš na vrh Krna, ali ne).

Razmišljal sem o tej turci. Odlična tekaška povezava. :clap:

S ciljem peljati se z vlakom iz Primorske nazaj na štart po znameniti Bohinski progi čez Baško grapo, bi jaz verjetno začel tako turo na Bledu na ŽP in počasi po planinski poti na Pokljuko (ali tek okoli via Radovna in Krma). Potem vse isto po tvojemplanu, le zaključek iz Krna bi bil proti Tolminu, kjer bi se spodaj v dolini lahko vkrcal na vlak za Bled.

Drugo je seveda, če te pride kdo iskat. Fajn laufaj in napiši, kako je blo. :wink:
 Jožko
Pozdravljeni!
Ja Cici izzivaš :!: A veš, da lahko sprejmem tvoj izziv :D samo časovno bi morala vzkladiti vse to. Me res že prav mika, da bi se lotil spet mal tečt tako kot sem to včasih počel. Sedaj ni več izgovora, da časa ni :D
 Cici
Še Mucki se je javila za tale podvig, torej se teče enkrat prvi teden avgusta, ko pride iz Makedonije. Traso nameravava pospraviti v enem zamahu, zato, Jožko, kar nabrusi pete in v kompanijo! :juhuhu:
 ursad
No, če bo pa Jožko zraven, bo pa poskrbljeno za čisto vse :D
Bi se z veseljem javila k udeležbi, samo se bojim, da bi bila s svojo polžjo hitrostjo samo za kviht, zato vas bom pa toliko bolj v mislih spremljala.
Srečno pot!

Urša
 Cici
Živjo, Urša! Midve pravzaprav pojma nimava, v kaj se podajava - za enkrat je cilj priti skoz. Torej, če si začetek avgusta kje okoli, se javi: tri babe bomo pa že kaj skup spravle (Jožko je nekam sumljivo potihnil). 8)
 ursad
Ojla,
tole vabilo se me je pa dotaknilo :D ga bom vzela zares, zato se že v soboto odpravljam na en ultratrening. Upam, da ga preživim :D Bo pa odličen test, ali smem razmišljati o skupnem potepu po osrčju Julijskih Alp.
Se javim v ponedeljek - lep vikend!
Urša
 Cici
Živjo!
V četrtek sem za traning in v "iskanju definicije za gorski tek" :) naredila prav lepo turo. Želim, da je čim večim kriterijem zadoščeno :wink: , zato iščem trase v dejanskih hribih, kjer si čim manj na cesti, kjer je vsaj 1000 višinske razlike in vsaj polovico klanca lahko dejansko odtečem. Torej: Stara Fužina - Uskovnica - Vodnikov dom - Velo polje - Mišeljski preval - Krstenica - Voje - Stara Fužina. Čudovita tura! Se bo pa treba M-K kar po pameti lotiti, sploh ker si morava midve z Mucki mal nog prišparat, ker greva potem 7.8. v Ladak naprej podplate drajsat. Pozdrave, Cici
 Cici
Hja, tkole je: Mucki mora zidati letališče v Skopju do zadnjega momenta in se vrača v Slo v četrtek zvečer (v nedeljo greva v Ladak), jaz sem po sicer čudovitih gorskih tekih prek Makedonije fasala angino (temperature od 5 - 40C in mrzlo :drink ), tako da tale projekt prestavljava na jeseni. Morda bi ga v soboto še stisnili, a se mal šparava za Indijo. Pa še 'višinske priprave' bova meli tam! :wink: Vsem pozdrave, Cici
 Jožko
Ej Cici jest sm pa že vse skupaj uštimal za tale projekt, sm si mislu ta bo pa dobra Jožko, Cici, Mucki pa še Urša blažen med ženami. Za jesen pa še nisem sigurn kako bo :D
Ne moram povedat po pravici ne bi mogel it z vama sta preveč našpičene, Jožko pa trenutno piha kot stara čufarca :oops:
Pozdravi se pa lepo se imejta :Din pozabila si dodati POLUBE hehe
 Cici
Veš kaj, Jožko, do jeseni boš ti ravno natreniral tole! Ker jaz računam na tvojo družbo, potem ko bo Mucki dobila 'spiralast pogled' in ji ne bo več moč slediti. Pa še veš kolk polubov bi dobil tam. V živo! :wink: Cici
Uporabniški avatar
 Pingo
Jest tudi upam,da se boste zmenili in tole skupej oddrajsali...Jožko blažen med cvetkami :wink:
Dolgo je tega,ko sem nekoč bral Jožkotovo popotovanje iz ČrnaPrst-Triglav-ČrnaPrst,vse v enem zamahu...sem si mislil tale dec pa je en mičken mahnjen :lol: ---samo kaj si morem pomagati,ko pa je v ta pravilno smer,tisto ta dobro mahnjen---narava,rožce,razgledi,pa kakšno si zažvižgaš,vmes malce pošvicaš...pa še to se je po moje Jožko kar čez noč zmislil.Tale Jožko--graparski kerlc je res unikaten.
Škoda,ker ne najdem njegovega opisa,ki ga je kasneje napisal ampak povem vam...čista inspisracija za takle vaš skupen projekt...če tisto prebereš,ima da te srbijo podplati :wink:

No če se boste lotili te epizode,pa le naj kakšen napiše kakšno zanimivo branje za nas zapečkarje :--

Že komaj čakam jesen in....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA