Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Classix
V vednost in ravnanje...vodstvo Krke se je odločilo, da v bodoče ne bodo več izdelovali izotoničnega praška za pripravo napitka Izomaratonik. Ko sem malo firbcal pri njih, sem v odgovor dobil tezo, da je Slovenija pač premajhen trg in podobne buče...
V bodoče bomo tako nekateri pač primorani posegati po drugih blagovnih znamkah, katere pa so, vsaj tako na prvi pogled, precej manj prijazne našim žepom...

LP
Matjaž
Krka mastno služi z zdravili, ne bodo se ukvarjali z izdelki, kot je Izomaratonik, premalo izplena. Ja, če bi ga zapakirali v tabletke, po farmacevtskih cenah in maržah, in če bi bilo dovolj pacientov, ki bi za tak Izomaratonik plačevalo vsaj desetkratnik cene, potem bi pa bili zainteresirani. :D

Ni panike, Classix. Saj si lahko sam narediš podobno pijačo, nabaviš eno kanto (5kg) maltodekstrina z dodanimi vitamini, v vodo daš kakih 50 ali 60g/liter, ter ščepec soli, da dobiš minerale. Jaz dodam še žličko glutamina.
Če ti je premalo sladko, zmanjšaš maltodekstrin in dodaš malo glukoze.

Razne pripravljene zadeve so nekajkrat dražje. Sploh kakšna Basica, Herbalife in podobni luksuzni nategi.

Če malo pobrskaš po spletu, se da dobiti maltodekstrin in glukozo tudi v 25kg pakungi, to je pa potem zelo ugodno (če imaš doma prostor za skladiščenje takih količin). :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA