Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 roju
Lep pozdrav,
sem nov na tem forumu in bolj kot ne tekač začetnik,sploh kar se tiče teka po neurejenih površinah.
Za tek po uterjenih površinah uporabjam tekaški copat adidas supernovaglide2 št.46,s katerim sem zadovoljen.Sedaj sem si kupil pa še čevelj za neurejene površine in sicer SALOMON XA PRO 3D ULTRA GTX št.45 1/3.Danes sem jih imel prvič na nogah približno 2 uri in so me nekako začele tiščati in sicer ob straneh na mezincu.Po dolžini so mi prav,saj sem poizkusil v trgovini tudi št.46,vendar so mi bile občutno prevelike,vmesnih št.pa ni.
Ali ima mogoče kdo kakšno iskušnjo s temi čevlji,oz.če je kdo imel podoben problem.
Hvala in lep pozdrav
Nazadnje spremenil roju, dne 12 Jul 2011, 21:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Loni
Ne moreš kupovati superg kar povprek isto številko. Ker imajo različne znamke različno velike številke. Zato sama raje govorim v centimetrih, pa še tam je odstopanje, Salomonke (dva različna modela) imam za pol cm krajše od mizunk in bruksic in mi ustrezajo oboje, tako 3D ultra kot speedcrosske.
No, ti imaš zgleda isto, mislim, Salomonke za pol cm manjše... Adidasova 46 je 29,5 cm, Saloomonova 45 1/3 pa 29 cm. Ampak glede na to, da si jih imel na nogi samo 1x, jaz še ne bi metala puške v koruzo.
Uporabniški avatar
 vencelj
Ko sem kupoval superge za brezpotja, sem najprej računal na salomonke (speedcross), a jih nisem dobil. Kljub temu, da običajno nosim števike od 45 1/3 do 46, odvisno od firme in modela, so mi bile salomon 46 občutno premajhne. Zgleda, da so tudi ozke, ker sem se v njih počutil zelo utesnjeno...večjih številk pa ni bilo, zato sem moral superge iskati drugje.
Imam pa doma ene starejše salomon, a jih le malo uporabljam. So mi premajhne, zato jih imam le za kratke teke ali kak kros in ni težav, čeprav je številka :shock: 45 1/2...

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Radolca
zanimivo pisanje o velilostih superg. ravnine tečem v Mizunkah, za letošnji GM.4O sem si kupil Salomon 3D GTX enake številke kot tečem Mizuno. Salomonke so se obnesle enako kot Mizunke. s to razliko, da sem dobil črn noht, ostalo pa povsem enako!
Uporabniški avatar
 miciM
Radolca napisal/-a:zanimivo pisanje o velilostih superg. ravnine tečem v Mizunkah, za letošnji GM.4O sem si kupil Salomon 3D GTX enake številke kot tečem Mizuno. Salomonke so se obnesle enako kot Mizunke. s to razliko, da sem dobil črn noht, ostalo pa povsem enako!

Bilo bi pa brez črnega nohta, če bi kupil Salomonke za 1/2cm daljše :lol: :lol: :lol: :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 Radolca
miciM napisal/-a:
Radolca napisal/-a:zanimivo pisanje o velilostih superg. ravnine tečem v Mizunkah, za letošnji GM.4O sem si kupil Salomon 3D GTX enake številke kot tečem Mizuno. Salomonke so se obnesle enako kot Mizunke. s to razliko, da sem dobil črn noht, ostalo pa povsem enako!

Bilo bi pa brez črnega nohta, če bi kupil Salomonke za 1/2cm daljše :lol: :lol: :lol: :lol:

:wink:

mislm da pri spustu ne bi smel pustiti superge odvezane, pa bi bilo bolje.
sicer pa, se mi vsaj umazanija pod nohtom ne vidi, sedaj ko je črn :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA