Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 zajc
To o čemer sem napisal tukaj se ne more primerjati s čarom Trans Slovenije, z užitkom na UTMB, s teki na Grintavec (3x, extrem...), s teki čez Karavanke, Pohorje, tekom iz LJ na Triglav, jutrišnjem teku iz Celja v Logarsko dolino ipd. Bom kar izkoristil to priložnost in vsem za vse te podvige čestital tukaj (za nazaj in za naprej).

:clap: :clap: :clap:

Z vami želim deliti, kar marsikdo že prakticira, kako izgleda preteči 1000 km v enem mesecu.
Nazadnje spremenil zajc, dne 08 Avg 2014, 10:59, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 vencelj
Tekači so pravi ljudje...ultraši gredo še stopnjo više. Trening poleg redne službe zahteva neverjetno predanost in odločnost. Potrebna je posebna vrsta človeka, da vzdrži ogromen fizični in čustveni davek...Brez discipline vsakodnevnega vstajanja pred zoro in nabiranja kilometrov ti ne bo nikoli uspelo...(Ultramaratonec)
Boris je iz pravega testa in ima vse potrebno!
:clap: :clap: :cast: :cast:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Loni
No, zjutraj sva ga srečala malo ven z Bleda, Zajc kot Zajc, je tekel samo do Radovne in pohitel nazaj v Ljubljano, da ga familija ne bo pogrešila :wink:
Uporabniški avatar
 zajc
Loni napisal/-a:No, zjutraj sva ga srečala malo ven z Bleda, Zajc kot Zajc, je tekel samo do Radovne in pohitel nazaj v Ljubljano, da ga familija ne bo pogrešila :wink:

Loni, takoj te moram popraviti. Očitno je prišlo do komunikacijskega šuma. Družina me je čakala na Bledu, od koder smo se odpeljali z avtom v LJ. Drugače pa vaju je bilo prijetno srečati.
EčO napisal/-a:Zajc! Res si car!!

Nisem. Verjetno si mislil, da sem tekel v LJ. V nedeljo sem odtekel tako "na oko" samo okoli 45 km.
Uporabniški avatar
 Loni
Ok, čeprav priznaj, da ne bi bilo nič čudnega, če bi tekel nazaj do Ljubljane. :wink:
Uporabniški avatar
 zajc
Ne zgodi se prav pogosto, ampak med 6.7.2014 - 5.8.2014, kar je teoretično en mesec :roll: mi je ponovno uspelo preteči več kot 1000 km, če sem natančen, 1059 km +/-.

Če bi to načrtoval, sigurno ne bi toliko pretekel. Tako pa so se kilometri kar seštevali. 1x 226, 22x več kot 30, 2x več kot 20 in še nekaj drobiža :lol: Temu je pripomoglo predvsem dejstvo, da sem bil 18 dni na dopustu in sem imel čas teči brez pritiska. To pomeni, da sem prišel s teka in mi ni bilo treba izpuščati zajtrkov, takoj zrihtati tri otroke, 2 potem odpeljati v vrtec, enega poslati v šolo in potem dobesedno drveti v službo in tam viseti do večernih ur.

Za spremembo od zadnjič kakšnih posebnosti ni bilo. Res je, da nisem sposoben odteči PST v tempu pod 5 (sem se pa zelo približal predvčerajšnjem, 5:01) ampak mi je najbolj pomembno, da v tem obdobju nisem staknil nobene resne poškodbe. Pomagali so mi TF-jevci, sosed (Indi, Luks, Bojan, ROSI64) in avdio knjige. Včasih sem podaljšal tek samo zato, da sem slišal razplet zgodbe.

Upam, da bom naslednjič uspel 1000 km preteči v enem kosu :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA