Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tae
Dober dan družba!
(glede na to, da sem se za nekaj časa umaknil, moram biti sprva malo bolj uraden)

Od treh različnih oseb sem slišal, da me nekateri pogrešate. Priznam, to je lepo slišati. In zato se verjetno spodobi vrniti v vaše vrste.

Moj tek trenutno, če smo že na tekaškem forumu.

Od 4. junija 2011 do konca junija 2011 = 27 dni nisem popolnoma nič tekel in tudi sicer popolnoma nič švical. Totalni odklop od športno-fizičnih aktivnosti. Balzam za dušo. Moram priznati da teka nisem popolnoma nič pogrešal in s tem izločil zasvojenost s športom. Pojavil pa se je drug problem. Začel sem se rediti. To sicer nihče v okolici ni opazil, sam pa sem čutil. Zato sem 1. julija začel ponovno malo tekati brez vsakršnih ciljev, le da sem spet malo švical. Zanimivo in hkrati šokantno je, da sem v 27-ih dneh neaktivnosti izgubil praktično vse, kar se tiče kondicije. 1.7.2011 torej smatram za ponovni začetek glede teka od nule dalje. Pripravljenost še zdaleč ni takšna kot je bila nekoč, zato je letošnje leto verjetno glede tekem že izgubljeno. Bom videl kaj bo prinesla prihodnost.

Na forum sem se želel prijaviti pod novim imenom, ker si tudi imena "tae" ne zaslužim več glede na to da se s tae-kwon-do jem ne ukvarjam več. Pa ni šlo zaradi istega maila. Potem sem si vsaj želel spremeniti avatar, a se na zmanjšani slikci ni nič več videlo, zato ostajam tae z enakim avatarjem.

Kdaj in kje se bomo spet srečali, pa ne vem. Raje javno ne bom več obljubljal, ker sem to naredil že za TF piknik in sem potem zahinavil.
Uporabniški avatar
 Atalanta
Tae, lepo, da si spet tu! :D
Uporabniški avatar
 lenči
Tae, pozdravljen :clap: :clap:

In seveda ti želim, da bi užival pri miganju in se veselil uspehov. Glede kondicije pa.....res se veliko izgubi, se pa zaradi odlične podlage hitreje nazaj pridobiva :laola
Uporabniški avatar
 5r002
Tae, dobrodošel nazaj! ;)

Ja, na pikniku (in TF10ki) smo te pogrešal! :)
Želim ti da bi v prihodnje ob teku čim bolj užival.
Se strinjam z lenči glede kondicije! Verjetno boš "nazaj" po mesecu ali dveh...

Pa dober tek!
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Miha, me veseli, da spet tečeš... 8) :clap:
Želim ti uspešne treninge... :wink:

Se vidimo! :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Tae, ti si še vedno Tae, ne glede na to, ali tečeš ali ne... :clap:
 kovit
Ajde fant 27 dni brez ....
matr to pa je cifra...
:D
Ja obi se že veseli snidenja...da te poje za malco... najraje ga boš na kakšni 10 ki videl samo še ta prvi ovinek... :D
Ne skrbi ...če se mi javiš za zajca v drugi polovici maratona ga lahko sesujem, da se bo enkrat nehal hvalit , so mu že močno peruti zrasle... :D
Uporabniški avatar
 tae
kovit napisal/-a:
Ja obi se že veseli snidenja...da te poje za malco... najraje ga boš na kakšni 10 ki videl samo še ta prvi ovinek... :D

Tako Obivankenobi kot tudi vsa ostala bivša konkurenca je krepko pobegnila naprej tako, da z nikomer ne morem več tekmovati. Pravzaprav ne morem niti s sabo, ker so časi daleč za tistimi, ki sem jih že nekoč dosegal.

kovit napisal/-a:
Ne skrbi ...če se mi javiš za zajca v drugi polovici maratona ga lahko sesujem, da se bo enkrat nehal hvalit , so mu že močno peruti zrasle... :D

Če mi zrihtaš gratis.
 kovit
tae napisal/-a:
kovit napisal/-a:

Tako Obivankenobi kot tudi vsa ostala bivša konkurenca je krepko pobegnila naprej tako, da z nikomer ne morem več tekmovati. Pravzaprav ne morem niti s sabo, ker so časi daleč za tistimi, ki sem jih že nekoč dosegal.

kovit napisal/-a:

Če mi zrihtaš gratis.

A gratis?
Takole se zmeniva ...tam pri tobačni na začetku tržaške me lepo počakaš in greva 4:10 /km , ti na šverc , jaz uradno...
Brez skrbi da te ne bo nihče preganjal... :D
 ton
Lejga, Kovita! Ti, mar naj še teče kdo namesto tebe, ti pa samo v cilj po kolajno, a?
Uh, se veselim, če te srečam na LMju. Zame je 4:10 sicer močno premočno, upam, da se boš na dooooolgo s kom zaklepetal na cilju.
Tae, tebe bom pa tudi z veseljem spet srečal.
 kovit
ton napisal/-a:Lejga, Kovita! Ti, mar naj še teče kdo namesto tebe, ti pa samo v cilj po kolajno, a?
Uh, se veselim, če te srečam na LMju. Zame je 4:10 sicer močno premočno, upam, da se boš na dooooolgo s kom zaklepetal na cilju.
Tae, tebe bom pa tudi z veseljem spet srečal.

Premočno? AJEJJEJ
Namesto mene tečt? No to pa še nisem pomislil? :D
No saj tudi jaz ne bom šel 4.10...to je samo tako, da obija zjeb... psihološko. :D
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Lejga, lejga strica Kovita kaj počenja za mojim hrbtom... :shock: :oops: :roll:, pa kaj je zdej to, a te je postalo majčkeno strah... :shock: :-- , al kaj...da si se začel z bolj ali manj skrivnimi navezami ... :argue:, mislim, no, od tako poštenega državljana si pa ne bi mislil, da si sposoben kaj takega... :hello: :nono:, še posebej ker sem iz zanesljivih virov zvedel, da si zelo resno vzel tale najin maratonček v prestolnici in boš kmalu raztrgal Rožnik ter okolico... :lol: :-- :shock:

Lp! :wink:
 kovit
Obivankenobi napisal/-a:Lejga, lejga strica Kovita kaj počenja za mojim hrbtom... :shock: :oops: :roll:, pa kaj je zdej to, a te je postalo majčkeno strah... :shock: :-- , al kaj...da si se začel z bolj ali manj skrivnimi navezami ... :argue:, mislim, no, od tako poštenega državljana si pa ne bi mislil, da si sposoben kaj takega... :hello: :nono:, še posebej ker sem iz zanesljivih virov zvedel, da si zelo resno vzel tale najin maratonček v prestolnici in boš kmalu raztrgal Rožnik ter okolico... :lol: :-- :shock:

Lp! :wink:

Aha fantiček, tole ne bo maratonček, ampak MARATON...no pa saj nima smisla izgubljati besed z nekom ki ga še ni odtekel... :--
Rožnik bom pa probal čimprej poglihat :D :FO:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA