Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Ker nekateri ne bomo tekli na 16. LM :( bomo pa vsaj nekaj prispevali za lepši tekaški praznik. :D

Navijali bomo :juhuhu: :juhuhu: ja res je, za vse vas, ki boste tekli na letošnjem LM.
:laola :laola :laola

Kraj dogajanja bo tako kot lani križišče med Slovensko cesto in Gosposvetsko cesto, pri znani kavarni Evropa
https://picasaweb.google.com/rs.strelec ... 1475414642

Zato vabljeni vsi, ki ne boste tekli, pa tudi vsi ostali ki boste tekli na Rekreativnem, na 21 km, pa tudi hitri tekači na 42, skratka vsi, ki ste pripravljeni spodbujat tekmovalce. :juhuhu: :clap: :juhuhu: :clap:

Navijaška skupina :TF)

Upam, da kje dobimo tudi zastavo :TF)
Letos bo to moj drugi maraton in odločil sem se v kolikor ga sfiniširam, da bom zadnjih 195 metrov pretekel oblečen samo v štartno številko in čipom :) tako, da bom potreboval malo vzpodbude v zadnjih metrih ;)
IronDave9 napisal/-a:Letos bo to moj drugi maraton in odločil sem se v kolikor ga sfiniširam, da bom zadnjih 195 metrov pretekel oblečen samo v štartno številko in čipom :) tako, da bom potreboval malo vzpodbude v zadnjih metrih ;)

Mi bomo kakšnih 400 - 500 m pred ciljem, tako da mimo nas boš tekel še oblečen. :lol: :lol:
ROSI64 napisal/-a:
Radolca napisal/-a:super Rosi :!:
bom dobil pivo :beer: že približno kilometer pred ciljem :laola
se veselim navijačic in navijačev in piva :toast: :rol: :pivo:

Ne tem delu proge bomo navijali, ne pa točili pivo. :lol: :lol: :lol:

:-(( pol bo pa treba urediti svojo mobilno postajo, ki me bo spremljala oba dva kroga in me zalagala z dobroto in pijačoSlika
ROSI64 napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Rosi super ideja :laola , očitno ti bo to dober trening za Sladkih6 :lol:

Tudi na Sladkih6 bomo glasni :lol: :lol: :lol: nekje moram trobljo unovčit, če sem jo že kupil :lol: :lol:

lahko ti posodim ragljo, da ti ne bo treba non stop pihat ... pa še kričal boš lahko zraven :wink:
5rca napisal/-a:lahko ti posodim ragljo, da ti ne bo treba non stop pihat ... pa še kričal boš lahko zraven :wink:

V rokah bo pa zastava :TF) Raje bom pihal, kot kričal, ker lani dva dni nisem bil na dobrem glasu :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA