Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
pozdravljeni.
A poznate še mogoče kakšne druge programe kot je sportstracker za nokio. Me zanima za ostale telefone kakšni programi so še na voljo. Ker sportstracker vem , da se ne da npr. na sonny ericson.
lp kk
Talke zadnji pa mislim, da ni program za na telefon (ali se pač motim?). Je program za spremljanje vadbe tako kot naš tekač.net. Če se motim me popravite. Vsaj za downloadat nisem našel nikjer.
Hvala vseeno
kontrero napisal/-a:Talke zadnji pa mislim, da ni program za na telefon (ali se pač motim?). Je program za spremljanje vadbe tako kot naš tekač.net. Če se motim me popravite. Vsaj za downloadat nisem našel nikjer.
Hvala vseeno

Ko se registriraš vidiš gumb "sync" in tam najdeš podporo za iPhone (9 programov), Android (5 programov), Garmin (beta) in Nike+. Povezava za Polarje ne obstaja.
Lušen servis.
Dailymile in Nike+, pa še par drugih, bi jaz prištel med socialna omrežja za tekače, ker omogočajo te ekstra funkcije. Dailymile omogoča enostavno sinhroniziranje iz različnih virov, nike+ pa je glede tega dokaj zaprt, čeprav se da tudi iz garmin connect napraviti dokaj enostaven import. Žal pa od TF ne poznam nikogar, ki bi bil na dailymile priklopljen.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA