Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
danes ob 22,30 sem videla da bo na SLO 2 oddaja o LM. Da vidimo kaj bodo povedali.
 Pina
ma ja....15min....sej vseen bulše ku nič. Ampak da dajo samo 15min, ko bi lahk naredli celovečerca iz tega. Fuzbal pa lahku skus nažigajo pa jih sam 22 špila :argue: :argue:
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Športa jest že zdavnej ne gledam več ker je sam fuzbal, košarka, fuzbal, kakšen rokomet pa hokej in spet fuzbal. Ostale športe se bolj kot ne omenja. Precej bolj jim je pomembna neka angleška in španska nogometna liga, kot to kaj se dogaja v Sloveniji.
Uporabniški avatar
 vencelj
Bojan Ambrožič napisal/-a:Športa jest že zdavnej ne gledam več ker je sam fuzbal, košarka, fuzbal, kakšen rokomet pa hokej in spet fuzbal. Ostale športe se bolj kot ne omenja. Precej bolj jim je pomembna neka angleška in španska nogometna liga, kot to kaj se dogaja v Sloveniji.

Se strinjam! Tudi meni gre v nos... :twisted:

lp
 spela*
Pina napisal/-a:ma ja....15min....sej vseen bulše ku nič. Ampak da dajo samo 15min, ko bi lahk naredli celovečerca iz tega. Fuzbal pa lahku skus nažigajo pa jih sam 22 špila :argue: :argue:

Meni je bila reportaža všeč. To, da so dogajanje na LM vmes prekinjali s pogovori in drugimi prispevki, je bilo dobrodošlo. Zanimiv je bil tudi način pripovedovanja (podoben neposrednemu prenosu).
Da pa bi Ljubljanskemu maratonu namenili 1 uro? Iskreno povedano, meni se tega ne bi dalo gledati. Se mi zdi, da bi bilo lažje po tistih 42 km narediti še 10, kot pa toliko časa gledati tek ...
Uporabniški avatar
 Classix
spela* napisal/-a:
Meni je bila reportaža všeč. To, da so dogajanje na LM vmes prekinjali s pogovori in drugimi prispevki, je bilo dobrodošlo. Zanimiv je bil tudi način pripovedovanja (podoben neposrednemu prenosu).
Da pa bi Ljubljanskemu maratonu namenili 1 uro? Iskreno povedano, meni se tega ne bi dalo gledati. Se mi zdi, da bi bilo lažje po tistih 42 km narediti še 10, kot pa toliko časa gledati tek ...

Kako že gre tista...ne tepi roko, ki te hrani... :wink:

LP
Matjaž
 spela*
Classix napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Kako že gre tista...ne tepi roko, ki te hrani... :wink:

LP
Matjaž

Veš kaj, Classix, po moje bi se marsikdo iz vodstva smejal, če bi to slišal ... Lani ob tem času smo bili na okopih in kot sindikalistka se jim nisem prav nič prikupila. :wink:
Kdor me pozna, ve, da nikomur, še najmanj pa nadrejenim, ne lezem v ..., ampak povem, kaj si mislim. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA