Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 techn9ne
no ker pri oglasu nisem imel sreče bom pa tukaj povedal.
tisti ki imate paypal: prosil bi če lahko nekdo preko paypala naroci te superge https://www.wfpf.com/dev3/store/the-ko- ... e-115.html ,size 8 nato pa mu placam na roko ali preko pošte in seveda dodam se kakšen evro.
resnično bi prosil ce lahko nekdo naroci ker jih nujno rabim.
hvala
Uporabniški avatar
 alpner
Certifikat za "pristnost" spletne strani ne obstaja oz. je podpisan sam od sebe + celotna spletna stran je narejena tako amatersko, da upravičeno lahko dvomim o njeni pristnosti.

Kar se pa tiče paypala, pa ga lahko dobiš s polurnim obiskom v katerikoli A-Banki.
 techn9ne
se strinjam da je stran narejena bol amatersko,vendar zato ker so to ustvarili tisti ki prakticirajo parkour/freerun in ne neko ogromno podjetje. če mi ne verjameš da je avtetična stran lahko pobrskas po internetu in youtube. paypala pa nazalost nemorem dobiti ker še nisem 18 in hodim v šolo in nism zaposlen.
Uporabniški avatar
 alpner
techn9ne napisal/-a:se strinjam da je stran narejena bol amatersko,vendar zato ker so to ustvarili tisti ki prakticirajo parkour/freerun in ne neko ogromno podjetje. če mi ne verjameš da je avtetična stran lahko pobrskas po internetu in youtube. paypala pa nazalost nemorem dobiti ker še nisem 18 in hodim v šolo in nism zaposlen.

...na A-Banki ne rabiš rednih dohodkov, da dobiš Viso Electron. Prav tako ne potrebuješ 18let.
 techn9ne
kaj pa rabim?pa v koliko časa da dobim to kartico?
prosil bi če mi malo razložiš to ker nevem nič o tem
Uporabniški avatar
 alpner
techn9ne napisal/-a:kaj pa rabim?pa v koliko časa da dobim to kartico?
prosil bi če mi malo razložiš to ker nevem nič o tem

Se ne spomnim več dobro, ker sem se s tem ukvarjal že več kot pred letom dni. Osebne dokumente, mogoče potrdilo o šolanju. Čaka se pa 1 teden ali manj. Najbolje da pokličeš na banko, pa ti bodo tam povedali točno.
 techn9ne
bom probal dobiti vendar bi rabil te superge narociti se danes mogoce jutri...pridejo od 2-4tednih pa še to je zelo ozko z časom ker se selim in potem nebo možnosti da narocim saj do marca oz aprila
 techn9ne
pa res ne vidm problema,če bi bil kakšen freerunner na forumu bi lahk potrdil da je stran varna... imam pa problem da nism na a-banki.a lahko dobim še kako drugače
Uporabniški avatar
 alpner
techn9ne napisal/-a:pa res ne vidm problema,če bi bil kakšen freerunner na forumu bi lahk potrdil da je stran varna... imam pa problem da nism na a-banki.a lahko dobim še kako drugače

Tole! Slika je problem.

To, da nisi na A-Banki ni ovira. Ali kje piše da ne smeš imeti dveh bančnih računov?
 techn9ne
meni to sicer ni nikoli napisalo lahko tudi prilepim nekaj linkov od forumov ali kaj podobnega ki so naročili preko te strani(sicer ni noben v slovenščini) lahko dam tudi kakšen link od youtuba karkoli. samo kako pa gre potem to da si na 2h bankah?potem plačuješ za obe ali kako?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA