Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 strelec30
#25438
Ima kdo kake izkušnje s pnonvno vrnitvijo na tekaške steze?Prisilno sem počival 3 mesec in sem kot popoln začetnik,hehe!
Uporabniški avatar
 marathon95
#25447
strelec30 napisal/-a:Ima kdo kake izkušnje s pnonvno vrnitvijo na tekaške steze?Prisilno sem počival 3 mesec in sem kot popoln začetnik,hehe!


Samo kreni lagano i sve bu došlo na svoje mjesto za koji mjesec. Sad kroz zimu nema trka, a do proljeća si fit i super formi. Ovo sad je idealna baza za iduću godinu, bez trka samo trening. I ne forsiraj i ne žuri se nikud. Polako i sigurno, kak pravi početnik, jer nisi toliko izgubio kolko misliš. Probao sam nekoliko put i kroz par tjedana je sve bilo ok.
Srećno. :lol:
Uporabniški avatar
 Fotr
#25452
Preglej Delovo prilogo Polet od kakšne pol leta nazaj ali pa od začetka leta 2002, notri so programi vadb za vse, tako za popolne začetnike kot za tiste, ki so že tekli. Tole so pa moji zapiski iz tekaškega tabora v Rovinju, mogoče ti bo kaj koristilo.

Kakšna naj bo tekaška vadba?

Se vidimo na kakšni tekmi!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA