Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Moltke
Pozdravljeni!

Ker sem se šele pred kratkim preselil v Ljubljano(stanujem na Gerbičevi) in je ne poznam prav dobro, bi vas prosil za pomoč pri iskanju tekaške trase dolge okoli 5-10km, osvetljene in čim manj prometne.

Hvala LP Matic
Uporabniški avatar
 Wega
Po moje bo najbolje, da se usmeriš proti Murglam in se tam nekje priklopiš na PST. Ni prometno, je pa veliko tekačev.
Uporabniški avatar
 vencelj
Wega napisal/-a:Po moje bo najbolje, da se usmeriš proti Murglam in se tam nekje priklopiš na PST. Ni prometno, je pa veliko tekačev...

...in za začetek 5-10 km, nato podaljšuješ in čez čas si na 33... :roll: :juhuhu:
Aja, Matic, pa lep pozdrav na :TF) !

vencelj
Uporabniški avatar
 Pina
No tist del pri murglah je fajn ponoči tečt z lučko na glavi :). Jst to prakticiram in je super :).
Uporabniški avatar
 Pina
To lahko zmeriš na LogYourRun ali MapYourRun. Če obkljukaš da se ti prilaga cesti, gre kar hiter in tudi dokaj natančno :)
Uporabniški avatar
 pajo
cupca napisal/-a:Ve kdo koliko km je od naselja Grbe Vič do Kosežkega bajerja?! :wink:

3 km pa mogoče še ene 150 m. Na vrhu Grbe imaš oznako za km. Agrotehnike je čista nula -štart. Grba 1 km 2 km malo pred 1. lesenim mostičkom 3 km po 2, mostičku. Bo v redu?
 spela*
cupca napisal/-a:Ve kdo koliko km je od naselja Grbe Vič do Kosežkega bajerja?! :wink:

Glede na to, da imaš kilometrske oznake (na Grbi je oznaka 1 km, kakih 200 do 300 metrov pred Koseškim bajerjem pa 4 km), tega verjetno ne bo pretežko izračunati. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA