Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Loni napisal/-a:Ja, pupa, kaj si pa delala???

ja, nč, tekla sem, kaj pa drugega, pa blazno uživala pr tem.
Sedaj pa mirovina, kaj ta hudič boli, stopalni lok in rob pete. Grem jutri na fizio, pol pa dalje...
maca napisal/-a:Zaradi poškodbe

Nisem zdravnik, niti fizioterapevt, niti ne poznam tvoje poškodbe. Ampak na prvo misel mi pride tvoj bosi tek. Morda bi spet obula superge?

Kot drugo bi pa rekel, da si pretiravala z kilometražo.
tae, kaže, da je poškodba zaradi preobremenjevanja pete (petni trn), čemur sem se z bosim tekom skušala ogniti. pa hoja na pete, kar je tudi zame značilno :?
kar se kilometrine tiče pa bi znalo biti res, da še, da je kilometrina potegnila ven poškodbo.
pa takoooo sem uživala v vsakodnevnem teku :P , lepo na izi, nizka kilometrina, prav kumi sem čakala, da pičim ven.
maca napisal/-a:tae, kaže, da je poškodba zaradi preobremenjevanja pete (petni trn), čemur sem se z bosim tekom skušala ogniti. pa hoja na pete, kar je tudi zame značilno :?
kar se kilometrine tiče pa bi znalo biti res, da še, da je kilometrina potegnila ven poškodbo.
pa takoooo sem uživala v vsakodnevnem teku :P , lepo na izi, nizka kilometrina, prav kumi sem čakala, da pičim ven.

:( nič lepo se to ne bere.Naj se ti čim prej uredi maca :wink:
danes sem vse opravila, imam že izvide.
jelka je ugotovila začetke petnega trna, pravzaprav samo kristalčke, ki jih bo treba razbiti. to ne bo težko.
moja zdravnica me je urgentno sprejela in me poslala na travmo, kjer so me slikali in ugotovili, da ni zlomljeno nič, da gre samo za vnetje mehkih tkiv. po pogovoru z dohtarjem sem prišla do domneve, da me je med tekom morala malo zaboleti peta, kar je podzavestno povzročilo drugačen način teka in drugačne obremenitve tkiv. posledica-vnetje. 7
nič posebno hudega, ledeni obkladki, počitek.
potem pa po pameti začnemo znova. upam samo, da do takrat ne segnijem od mirovine.
Maca, pa ravno zdaj, ko se obeta lepo vreme :( Držim pesti, da čim prej začneš počasi in preudarno :wink:

Mene pa je danes zagrabila trebušna gripa, skoraj obležela..no ja, nimam časa za počivat :( Jutri v službo na pol virusna, zato bo najbrž trajalo, da pridem k sebi. Če se najde še kdo, ki bi želel kupiti štartnino, naj mi piše na ZS. Potihem sicer upam, da se do petka pozdravim :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA