Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 crni
Živjo!

Tudi sam sem začel vsak, dan teči, pa mi je kar dolgčas. Sem pa gledal tuki http://www.ac-zeus.si mp3 predajalnik, pa še poceni je.
Me zanima, če ga že kdo uporablja.

Hvala za vaše odgovore!
Nazadnje spremenil crni, dne 18 Jan 2005, 16:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Filipid
crni napisal/-a:Živjo!

Tudi sam sem začel vsak, dan teči, pa mi je kar dolgčas. Sem pa gledal tuki http://www.ac-zeus.si, mp3 predajalnik, pa še poceni je.
Me zanima, če ga že kdo uporablja.

Hvala za vaše odgovore!

Na tem linku ni nič
Uporabniški avatar
 LILA
Jaz sem si ga nabavila pred parimi mesci ravno za tek in kolo.
Problem nastane, ko do njega pride švic in rata tišina.Probala sem ga zaščititi z raznim majhnimi vrečkami, tudi etui iz neoprena in nič.Velikoktar so mi ga že usposobili, nazadnje sem ga imela za ljubljanski maraton, pa mi je zadnjih pet kilometrov odpovedal.
Obstajajo pa prav tekaški vendar je cena cc 60 tisoč sit.
Uporabniški avatar
 GaGa
Jaz kar precej tečem z njim. Sem pa srečna lastnica JOYBEE-ja :D od benq-uja. Je precej kompakten, ni plastičen, ima majhen etui za zataknit za pajkice... Sicer pa lahko poslušaš radio, mp3, ga imaš kot diktafon ali pa kot spomin. jaz sem več kot zadovoljna z njim :D . Filam ga pa na ene 14 dni, mi precej dolgo drži.
 crni
Hvala za vaše odgovore.
Sem ga kar naročil, na www.ac-zeus.si ga ima znanec za na kolo pa je zelo zadovoljen.

No, da vidmo, bom poročal kako se obnese! :P

Lep pozdrav!
 zafi
8) jaz tečem z Mp3 predvajalnikom. sem teku tut na polmaratonu v Zagrebu, pa ni bilo težav. da se ga kupiti že za 19000 sit.
 Pirat
Kaj pa kakšen ugoden mp3 predvajalnik z radiom?
 zafi
saj ta k je 19000 sit, ima tudi radio. BOF, big Beng
Uporabniški avatar
 mirko1
mogoče to ne spada v to rubriko,oprostite,toda problem je tak:danes sem kupil united MP5512 MP3 player ,ga prodaja janko v velecentrih za 18K.seveda je to moj prvi mp3 player in ne znam spravit muzike z računalnika na to napravico.mi je lahko kdo v pomoč?hvala
lp,mirko
 dpop
Recimo da tole "čudo" izgleda takole
Slika

... in recimo da deluje kot 99.999% vseh the predvajalnikov.

Na računalniku so datoteke v datotekah s končnico "mp3"
(ali pa so označene kot "glasbene datoteke" če človek
gleda samo ikone)... priklopiš player na USB vmesnik na
računalniku (največkrat je to na zadnji strani... lahko pa so tudi ob
strani ali pa spredaj)... Windowsi 98, ME, XP in 2000 bodo samodejno
zaznali novo napravo (ponavadi Mass storage device).... če se
"device" ne pojavi(jo)... potem je kriza... :wink:
Drugače pa je sedaj v "Moj računalnik" sedaj en nov "kao disk"
in to je ta player.... sedaj samo še Copy Paste datotek z recimo diska
na player

Ehhhh... težko je pisati takole na splošno...

1280 Darko

P.S. Če pa je na računalniku Linux... eeeeee... potem pa
bo precej :bum:
Uporabniški avatar
 Airskull
popravek win 98 in ME ne bodo sami zaznali in inštalirali naprave ampak potrebuješ gonilnike, pri win 2000 in xp tega ni potrebno kot je bilo napisano zgoraj
Uporabniški avatar
 Matevz
mirko1 napisal/-a:mogoče to ne spada v to rubriko,oprostite,toda problem je tak:danes sem kupil united MP5512 MP3 player ,ga prodaja janko v velecentrih za 18K.seveda je to moj prvi mp3 player in ne znam spravit muzike z računalnika na to napravico.mi je lahko kdo v pomoč?hvala
lp,mirko

Kateri janko v katerih velecentrih? ALi je to res 512 MB ali je to samo šifra izdelka?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA