Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 dragons
Že več kot leto dni mi po glavi roji ideja , da bi TF naredil korak naprej v svojih aktivnostih.
Ste se kdaj vprašali ko ste se odpravljali na tekmo kakšna je proga se pravi profil le te.

Dragi forumovci oz. lastniki Polarjev, Garminov in ostalih firm vsi vi hranite v datotekah profile prog tekaških prireditev.Kaj pravite, da te spravimo v samostojno rubriko oziroma v samostojno temo v galeriji.Nihče se še ni lotil te zadeve.Zakaj se ne bi mi .

Kaj pravite na to? Zanima me vaše mnenje.
Uporabniški avatar
 mihaperme
Pametna ideja, da bodo oz. bomo vedeli kakšen je profil prog. Jaz sem za. :!: :!:
Uporabniški avatar
 gorazd
Sam bi bil še bolj vesel kakšnih idej za trening teke, ker vedno isto je dolgčas.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
To je zelo zanimiva ideja, o kateri sem priznam tudi sam razmišljal.Ko sem obiskoval posamezne teke, hribe in tako dalje.Človek bi dobil fantastičen vpogled na to kakšen teren, naklon itd. ga čaka.Oziroma kam bi se lahko odpravil na trening za spremembo, da ne bi bilo tiste tete monotonosti, ki jo marsikdo zagotovo pozna.Tako bi lahko še bolj do potankosti spoznali našo Slovenijo in njene pokrajine.
ČAO!
ABSOLUTNO SEM ZA TO.
Lahko bi to naredilo v slikovni obliki, tako bi dobili fantastičen pregled profilov proge z kakšno sliko tistega profila in podobno.
Uporabniški avatar
 yogo
Zdravo

Upam da mi bo uspelo spravit gor profil najlepšega teka letos

SAM 35 km 2004
[/img]http://www.sportosplet.net/galerija/displayimage.php?album=lastup&cat=10211&pos=1

lp Yogo
Uporabniški avatar
 yogo
Še en poskus

Grintovec 2004
Slika
Uporabniški avatar
 yogo
V tretje gre rado

SAM 2004
Slika

tek na Grintovec