Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Miroslav
#278165
Ker nas je na tem forumu kar nekaj, ki poleg teka treniramo tudi druge zvrsti športa, dodajam novo temo, kjer bomo lahko vpisovali vse treninge, ki jih opravimo. To je lahko tek, kolo, plavanje, rolanje, pohodi, fitnes, igre z žogo.....
Vabljeni!
:D

Sobota: 8 km teka, fartlek.
Nedelja: 85 km kolesa s sinkotom po Halozah, ogromno višincev in povprečna hitrost 28,2 km.
Ponedeljek: 2 x vzpon na Donačko goro s sinkotom, 800 m višincev.
Torek: 10 km teka, fartlek in bosi tek.
Danes: 55,5 km kolesa s sinkotom po vaseh okrog Ptuja, relaksacijska, povprečna hitrost 29,4 km.
:juhuhu:
#278242
Zjutraj 10 km teka po gozdu, zvečer 2,5 km plavanja v 50 m bazenu v Termah Ptuj.
Sedaj pa počitek do nedelje, ko bo na sporedu Ptujski triatlon.
8)
Uporabniški avatar
 pajo
#278248
Ker me je včeraj dolgotrajno delo na vrtu res utrudilo potem še danes nemogoč položaj dela v službi sem bil res vesel ženine družbe pri teku. Sem bil sveto prepričan, da bo na izi. Lepo po PST-ju. Saj je bilo ampak samo do ceste na Brdo. Tam sem srečal bivšega sodelavca, ki je že bil na triatlonu na Hwavayiih. Ves srečen ko me je zagledal. Enako. Malo manj v nadaljevanju.Do Agrotehnike in nazaj. Umoran ko pas. Jeba če greš na tek pa srečaš hitrega tekača. Ti pa se vlečeš ko megla. No saj je kar neki šlo... Hvala Miha.
#278249
...danes skupaj s sinom 16.5 km tek ob morju v zmernem tempu. Zadnja 4 km pa vrag odnio šalo, tekmovalni tempo za 21K :mrgreen: .
 bruny
#278479
Pohodniško po Konjiški gori, ki jo v zadnjem času kar konkretno :wink: ,,obdelujem,, iz meni bližjih in ljubših južnih izhodišč in danes tako relacija Žička kartuzija - Sojek - Črešnjice kot konkretno izhodišče za višje do Stolpnika in povratek danes nazaj v dolino nekaj za dušo in brez prisotnosti Garmina, delno tudi po :wink: lovskih poteh in brezpotjih. Dobre tri ure je sigurno bilo in :wink: slabih dvajset kilometrov tudi na različnih podlagah. Lp
#278600
1,5 km regeneracijskega plavanja po včerajšnjem triatlonu. Malo sem se zabaval med treningom in nekajkrat po vsaki preplavani 50 m dolžini bazena skočil ven, odtekel en krog okrog bazena in nazaj v vodo ter takoj naprej.
Triatlonski trening!
8)
#278822
Rene92 napisal/-a:Evo, glede na to da sem nov na forumu.. prvi post.


11 km v urci in četrt. :D

Dobrodošel! Pa veliko srečnih kilometrov!
:D
Danes pa dopoldan 3 ure košenja trave z flaksarco, zvečer pa 1 km plavanja, vmes spet 6 x kombiniranje 50 m plavanja in vsakokrat hiter tek okrog 50 m bazena, brez pavze. Malo me vsi čudno gledajo, pa se bodo že navadili. :lol: Za več ni bilo časa, ker smo potem imeli tečaj za sodnika na plavalnih tekmovanjih. V soboto je plavalni miting v Ptujskih Termah, kjer moj sine tekmuje.
#278842
A velja zapisat tudi treninge, ki jih imamo namen opravit (in ker so v prihodnjosti, se ne ve, ali se bodo tudi uresničili)? :-)

No, danes načrtujem tekaško vlečenje po domači 4 km progi. Včeraj sem res šla plavat.

Miroslav, če se iz bazena na roke ven vlečeš, je to dobra vaja za ročne mišice. :-) No, tega vseeno ne bom izvajala, že tako komaj srajco zapnem. ;-)

PS: Priznam, mene bo od nakladanja enkrat pobralo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA