Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 macher
zanima me, če je že kdo razmišljal o tem, da bi se udeležil polmaratona ali četrtmaratona na letošnji izvedbi Kärnten läuft.

v primeru, da nas je/bo več bi bilo superfinofajn, če bi organizirali prevoz do Vrbskega jezera s kakšnim kombijem/avtobusom/... kaj pravite? organizacijo bi prepustil tistim, ki ste se že ukvarjali z organizacijo prevozov na maratone. če pa vam lahko kakorkoli pri tem pomagam me kontaktirajte na ZS.

lep tekaški pozdrav
Za vse ki se mislite udeležiti dogodka obstaja možnost, da uredimo skupinsko prijavo oziroma poskušamo od organizatorja dobiti še kakšno ugodnost, saj imajo velik interes da se dogodka udeleži čimveč Slovencev.

Zato lahko kar v tej temi se tudi javljate in poveste katerega teka bi se udeležili oziroma ali vam je interes tudi vikend paket (119 € - 2 nočitev z zajtrkom + vključena startnina na 21km). Tako da bomo do recimo 28. junija vedeli koliko približno bi nas bilo in da organizatorji povedo kaj nam lahko v tem primeru ponudijo. Še vedno imate potem možnost posamezne prijave po aktualnih cenah do 15.7. če se nas ne bi nabralo dovolj.

Teki z trenutnimi startninami:
21 km - 11. Wörthersee Halbmarathon am 19. August | 34.00 €
10 km - 10. AK-Kärnten Viertelmarathon am 19. August | 23.00 €
4,2 km - ženski tek - Raiffeisen Frauenlauf am 18. August | 15.00 €

Cene veljajo do 15.7. - potem so dražje.
Uporabniški avatar
 lonely
Ful-krat sem tekel to 21-ko.....priporočam.
POZOR......dvig številk NI možen na dan teka!
Na dan teka se lepo vsedete na BUS (Parkirišče Minimundus),ta vas odpelje na železniško postajo,in pol lepo na prizorišče...trajaaaaa. :D
Po vlaku imate cca 1 km do kamionov za oddajo osebnih stvari.
Iskali boste WC, tega imate v hotelih ,na levi,ali v retro-stranišču,pred kamioni.
Gre za enega izmed najlepših tekov v EU...hmm...temperatura 30-40 °C :wink:
Uporabniški avatar
 thinkblue
pajo napisal/-a:Čakam na srečni žreb. :D

Kje pa žrebajo? :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA