Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Cukr
Prosim, vzemite ga čisto resno:

Ali tečete s spodnjicami v tekaških hlačah ali ste brez njih (spodnjic)?

Eni modeli so brez - kot kolesarji, pa me zanimajo še vaše izkušnje. Dekleta se lahko vzdržijo odgovora, da ne bo kaj narobe... :oops:

Hvala!
 vcobra
Jaz tečem Z boksericami. Tečem pa obvezno vedno v oprijetih tekaških hlačah, ker se mi v nasprotnem primeru stegna tolko zdrgnejo med sabo, da pridem domov s krvavimi fleki na notranji strani stegen... :oops:

Tudi jaz sem enkrat poskusil teči brez, pa ti povem da ni nič kaj prijetno...gravitacija naredi svoje...
Uporabniški avatar
 Vreme
Zanimivo, jaz pa vedno tečem brez. Mene so vedno ravno spodnje hlače ožulile. Pa da ne bo pomote, tečem v oprijetih tekaških hlačah :wink:
Uporabniški avatar
 Pina
Hah, dobro vprašanje....ampak jaz tečem z, čeprav me ožulijo, mislim pa da bi me brez dosti bolj. Drugače je pri biciklu.
Uporabniški avatar
 raf
krajši teki do 10 km ali eno urico rekreacije je vedno z.
Polovička in maraton pa je vedno brez. Razlog je čisto enostaven, ker sem ugotovil, da ni posledic v obliki rdeče kože ali se kaj hujšega
Sem prvič, ko sem šel na 4 urno kroženje imel take hraste, da 14 dni sploh nismem mogel dati nog skupaj, ker je bilo vmes vse zdrajsano.....
Seveda pomaga vazelin, če se namažete spodaj.....
Uporabniški avatar
 StaraKost
....jaz pa v oprijetih ali ohlapnih tekaških z mrežico, obvezno brez. Nikoli me še ni nič nažulilo.
Oprijete imam triatlonske, ki imajo minimalni klesarski vložek.
Nazadnje spremenil StaraKost, dne 16 Jun 2012, 09:04, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 thinkblue
Poskusil s spodnjicami pa ne gre. Tako da vedno brez ;)
Uporabniški avatar
 Radolca
vedno tečem brez (gat, po domač povedan :lol: ) sploh poleti paše, ko je vroče.
zakaj bi imel na sebi še eno "cuno" več, ko pa to ni potrebno :mrgreen:
radence sem odtekel v kompresijskih hlačah - spodaj brez - in me je na koncu, po 30-em kilometru, nekaj žulilo tam spodaj. po pretečeni tej razdalji me itak vse boli in žuli :?

PS: tudi košarko igram "spodaj brez" :oops:
Uporabniški avatar
 pajo
Vedno z. Poleti tekaške Odlo pozimi Nike. Ma bom pa še brez 1x probal mal, da vidimo... :D
Nazadnje spremenil pajo, dne 17 Jun 2012, 10:45, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 pajo
pajo napisal/-a:Vedno z. Poleti tekaške Odlo pozimi Nike. Ma bom pa še brez 1x probal mal, da vidimo... :D

Danes probal brez... Super! :D Hecno ne?
Uporabniški avatar
 Radolca
pajo napisal/-a:
pajo napisal/-a:Vedno z. Poleti tekaške Odlo pozimi Nike. Ma bom pa še brez 1x probal mal, da vidimo... :D

Danes probal brez... Super! :D Hecno ne?

pajo, pol saj "premožene bol diha" 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA