Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Živjo vsem :)
Nekoč že aktivna tekačica in forumašica se vrača :D Razlog za izostanek: porod in lenoba, priznam. No zdaj sem se končno spet spravila migat, cilj je 10km na LM. Letos pa res.
Sicer do tega bom šla zares počasi, ker trenutno sem še brez kondicije. Sm pa šla zdaj 4x hodit/tečt, pa mi kar gre, no, nisem še povsem za odmet. So pa tu še odvečni kg, zato vem, da moram počasi začet. No kakšna spodbuda mi bo prišla prav. Hvala :wink:
O, hvala lepa vsem :laola
Boginja39, mi lahko kaj več o tvojih tekaških podvigih poveš? :wink:

Lenči in Ksenija, vaju se spomnim iz Polžje sekcije :wink: , ki sta jo zihr že zdavnaj prerastli :clap:

Miha_z, saj jaz tudi ne bom tekla za štoparico, ampak zase. Važno, da migamo, ane :D

Misho76 - :mrgreen:
zvezdicas napisal/-a:O, hvala lepa vsem :laola
Boginja39, mi lahko kaj več o tvojih tekaških podvigih poveš? :wink:

Lenči in Ksenija, vaju se spomnim iz Polžje sekcije :wink: , ki sta jo zihr že zdavnaj prerastli :clap:

Miha_z, saj jaz tudi ne bom tekla za štoparico, ampak zase. Važno, da migamo, ane :D

Misho76 - :mrgreen:

da ti odgovorim. mal pozno, ker sem se 3 dni potepala z motorjem, zdej pa je dost!!! :lol:
nekje sem že napisala, da aprila nisem pretekla niti 300 m, vendar sem do danes prišla na 10 km. čas je za krrrrrr neki minut slabši ( kr velik :oops: min.), kot pri tistih tahitrih :-- , vendar je uspeh tu.
najprej sem hodila, potem hodila, pa mal tekla, nato pa krr stečeš.
je pa odvisno kak dan imam..včas z lahkoto, včas je potreben trud..vendar gre :) :)
kr nadaljuj, jaz sem mislila, da si telo ne morem tok strenirat..vendar gre :D
lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA