Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 RoKo
47. KROS PRIMORSKIH NOVIC ki bi po najavah moral biti jutri 02.10.2012 ne bo izveden.
Žal po upokojitvi g. Venčeslava Japlja v časopisni hiši PRIMORSKE NOVICE niso našli časa, volje in še marsikaj drugega, da bi skoraj pol stoletja dolgo tradicijo obdržali. Tudi poročil z rekreativnih prireditev iz primorskega konca ni več, sredina Rekreacija pa je prenehala izhajati. Tako je ugasnila še ena prireditev. Škoda.
Uporabniški avatar
 maca
Škoda, škoda.

Žalostno je, da toliko dobrih stvari obvisi na enem človeku.

Venčeslav-hvala za vse dosedanje delo. :laola :laola, obenem pa-uživaj :clap:
Kdo pa bo mene sedaj intervjuval? Sicer pa hvala Venčeslav,uživaj v penziji (sicer pa jaz odkar sem v pokoju delam še več kot prej, tako na kmetiji kot v športu) in gotov sem, da se bova še večkrat srečala na tekmah (že to nedeljo je v Nabrežini mali maraton)! Pozdravljen kolega! :juhuhu:
Potem pa lahko ukinemo tudi parlament bo manj škode :lol: :lol: ! Tukaj se je sedaj pokazalo da ne razmišljajo na dolgi rok, ampak na kratki rok. Na kratki rok bodo profitirali to je dejstvo na dolgi rok pa bodo izgubili ogromno. Ker ne vedo da je šport najcenejša promocija zdravega načina življenja. In zdravega načina komuniciranja.. Pol bodo rekli "Ej se dobimo na netu pa bomo tam odlaufali eno 12km krosss :) :)!" Ja oni tisti gor bi morali gledati iz tega stališča, da bodo imeli veliko več zdravih ljudi, ki bodo razmišljali razumsko z zdravim duhom v zdravem telesu. Ampak "to se njih ne tiče". Se jih bo pa samo takrat, ko se bodo spraševali zakaj je toliko samomorov, zakaj je toliko ljudi več zbolelo za koronarnimi boleznimi, zakaj je število mladih katastrofalno se povečalo z viškom kilogramov, saj to vpliva na njihov zdrav način življenja. Vsem pa želim lahkoten korak še naprej...SREČNO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA