Pozrdavljeni!
Najprej bi rad samo omenil, da ko sem se odločil, da bom prenehal kadit(da sem bivši kadilec) sem rabil neko sredstvo, ki me bo zamotilo oz. odvrnilo od misli na cigaret.
Po večkratnih neuspelih poizkusih sem prišel na veleuno rešitev.
Vendo ko te bo zagrablo da primeš čik, pejt rajš na sprehod ali pa vsaj v naravo štet ptičke

.
In sem začel...........
Vendar sem po nekaj sprehodih v naravo ugotovil, da mi sprehodi vzamejo preveč časa

oz. sem prepočasen 7 min/km, ja pa tudi za svojo višino 172 sam imel rahlo preveč kg 80, zato sem začel v moje sprehode dodajat rahle teke, no to niso bili teki, ampak neko mučenje, ki je trajalo približno 100m, vendar sem vztrajal in dodajal meter po meter.
Sedaj, ko že dve in pol leti več ne uživam cigaretov in tečem še bolj strastno in vneto kot tistih 100m, ki jih verjetno nebom pozabil nikoli, lahko povem, da sta mi tako cigaret, kot tek spremenila življenje, No eden na slabše drugi pa spet na boljše oz. z ene odvisnosti sem prešel na drugo, ampak v tej ta boljši odvisnosti uživam dosti bolj kot sem v tisti slabši.
Samo TEKU se lahko zahvalim, da sem sedaj cigarete pustil za sabo in, da bom vstrajal še naprej v tem prelepem načinu rekreacije.
Po tem ko sem letošnjo leto uspešno premagal še en moj mejnik (pretekel polmaraton v radencih v času 1:37,51), se lahko ozrem po naslednjem cilju, ki je preteči preteči cel maraton in dokazati sebi, da z
močno voljo so cilji dosti bljižje, kot se zdijo.matr sm zabluzu

.