Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Slučajno sem na netu naletel na nekaj v zvezi človeškim bioritmom, in sicer vsak človek ima svoj telesni, emocionalni in intelektualni bioritem.
Verjetno je kdo od vas veliko bolje podkovan o vsej stvari pa naj napiše kaj več. Hvala!

Nekaj malega o tem na tej strani
http://sport.si21.com/atletika/joliceplak/bioritem.htm
, kjer si vsakdo lahko izračuna svoj bioritem.
Pa še zanimiva stran o Joli je :) .

LP
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bravo TomažNY zopet ena fantastična ideja, ki bo zagotovo padla na plodna tla.Je resnično dejstvo to kot si omenil, da ima vsak človek svoj bioritem.
Vsak človek vsak dan ni enako razpoložen.Na te stvari pa vplivajo različni dejavniki kot je okolica, vreme, vsakdanjik in še bi lahko človek našteval.
No, če bo kdo kaj napisal bo pa slpoh zanimiva stvar še kaj več izvedeti, kot vemo nekateri pri sebi.
Ljudje razpišite se kako se vi počutite ob določenih dnevih, ko dežuje, ali ob sončnem dnevu, kaj občutite takrat in tako dalje.
Skratka bravo TomažNY.Evo za ta krasna ajdija, te častim da bomo skupaj tekli z kakimi Kenijci :wink: .
Že takrat si me zopet opomnil na to ko sem začel trenirati, da bi rad nekoč obiskal Kenijo in v realnosti videl vso to Kenijsko falango na njihovem garanju.
Se še pišemo in tudi rišemo. :o :lol:
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
U, pismo. :roll: Ravno 16.1.2005 bom telesno na najnižji točki. Ubogi Vlajko na PST. :cry:
 dpop
Toliko kolikor sem jaz "študiral" bioritme, niso kritične
"podn" vrednosti ampak presečišče krivulje z X osjo...
Še posebej če se več krivulj hkrati seka na isti dan...
Ko si na "podnu" je v bistvu že dobro ker se je organizem
že navadil na padanje...

1416 Darko

P.S. Čeprav se meni zdi tole z bioritmi bolj "čuri-muri"...
počutje je povezano z mnogo dejavniki... dvomim da bi
bilo vse skupaj ujeto v neke periode 23/28/33
(še pri ženskah včasih "zamuja" :wink: :lol: :lol: )
Ampak... lahko pa je kaj na tem :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 Filipid
Moje mnenje o bioritmu je, da pri nekomu ima to večji vpliv, pri drugem manjši, pri nekaterih pa celo ni zaznati kakšnega posebnega vpliva. Je pa res kakor je napisal Dpop, da na dobro počutje vplivajo mnogi dejavniki. Bioritem je le eden izmed njih. Vaš osebni bioritem za vsak dan posebej si lahko ogledate tukaj.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
P.S. Čeprav se meni zdi tole z bioritmi bolj "čuri-muri"...
počutje je povezano z mnogo dejavniki... dvomim da bi
bilo vse skupaj ujeto v neke periode 23/28/33
(še pri ženskah včasih "zamuja" :wink: :lol: :lol: )
Ampak... lahko pa je kaj na tem :wink: :wink:[/quote]

Ja Dpop, sam pri ženskah zamuja enkrat na mesec, če pa zamuja dlje časa pol pa čakaš, pa čakaš, pa čakač natančno devet mesecev od zadnje zamude.Alora potem pa vidiš kašen pribitek dobiš zaradi zamude pri ženskah :wink: :wink: .
:?
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Na tole sem naletel čisto slučajno, potem ko sem se čez dan spraševal kaj je z mano, da se mi sploh ne da z nikomer pogovarjati in komunicirati. Evo pa ti najdem tole o bioritmu, ki mi pravi, da sem bil včeraj na nuli emocionalno-zanimivo naključje (na, ključ je.) :wink:
Uporabniški avatar
 pementos
Zelo zanimivo. Vceraj sem sel tec in sem se pocutil zelo slabo. Meni ni bilo jasno zakaj. Izgleda, da je bil vceraj moj telesni bioritem v najnizji tocki. Kaze, da bo boljsi za nedeljski tek po PST-ju.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja ta temo o bioritmu je izredno dobra zadeva.
Tudi meni se je včeraj naredilo, da si nisem znal pojasniti zakaj mi gre tako slabo na treningu in sem se vlekel kot megla. :lol:
Ja mogoče je pa res kaj na tem, ker sem že nekolikokrat opazil da je nekaj povezano z bioritmom.
Ja to je pa stvar na katero človek težko ali skoraj ne more vplivati.
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA