Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 matej.mbc
#306910
Pozdravljeni,

zanima me ali imate na tekih s seboj kakšen osebni dokument oz. kakšno drugo identifikacijo, če se vam slučajno kaj zgodi?

Jaz osebno do sedaj nisem ravno razmišljal o tem vendar človek nikoli ne ve kaj se mu lahko pripeti.
Na neki tuji spletni strani sem videl, da obstajajo neke športne zapestnice na katerih so vgravirani podatki o športniku in pa kontakti.

Lep tekaški pozdrav,

Matej
 mdebelak
#307031
Jaz na daljše teke vzamem s sabo
-voda
-gel
-drobiš denarja (max.5€)
-robčki
-osebni podatki+domača tel.št.
Vse to shranim v camelback, tako da me čimmanj ovira.
Uporabniški avatar
 lukav
#307072
ero napisal/-a:hoj,

RoadId imam že precej let. Nekoč sem ga nosil tudi kot modni dodatek, zdaj pa leži v predalu. Ga bomo aktivirali :)

Aja, pred časom sem pisal izdelovalcem, če mislijo pri graviranju podpreti tudi naše šumnike a ni bilo odziva. Kaj veste, se je med tem stanje spremenilo?


Žal ne vem, kako je glede šumnikov, jaz jih nisem rabil :)
Uporabniški avatar
 bRunossi
#356725
Jaz vedno - iz "vraževerja", da se ne bi kaj zgodilo - telefonu "v družbo" dodam vozniško dovoljenje (osebne nimam, potni list je prevelik) in zdravstveno izkaznico. Do današnjega dne ju še nisem potreboval, upam (in - iskreno - tudi želim si), da bi bilo tudi v bodoče tako.
 Nejc1986
#356727
Vedno v etui od telefona voznisko ( ker dostikrat grem do tekaskega izhodišča z avtom, sicer bi bila osebna), 10eur. V tujini tudi EU zdr.kartico in corris kartico.

V mtb ruzaku (ki je zraven tudi ko grem hoditi) pa še par povojev,gaz, ALU folija,WC papir,gel,orodje,2slaufa,nekaj osnovnih zdravil(sem iz foha),2lucki,piscalka,solzilec proti psom,vezice,hladilni gel. Sliši se veliko,ampak ne zasede skoraj nič placa...

V telefonu par številk označenih z "ICE"- In Case of Emergency.
Uporabniški avatar
 vencelj
#356729
bRunossi napisal/-a:Jaz vedno - iz "vraževerja", da se ne bi kaj zgodilo - telefonu "v družbo" dodam vozniško dovoljenje (osebne nimam, potni list je prevelik) in zdravstveno izkaznico. Do današnjega dne ju še nisem potreboval, upam (in - iskreno - tudi želim si), da bi bilo tudi v bodoče tako.


Lepo, da se potegne kakšna stara tema iz naftalina, sploh če je aktualna...in to tale je :!:
Včasih sem bil vedno brez dokumentov, sedaj imam zaradi nekaterih uporabnih aplikacij in fotoaparata (skoraj) vedno s sabo telefon, skupaj z njim pa v ovitku še vozniško.
Uporabniški avatar
 majcka
#356983
Jaz nikamor ne grem brez fotoaparata in žepek v ovitku je ravno prav velik, da gresta noter osebna in zdravstvena, pa kakšni cekini za vsak slučaj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA