Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Ninocka
#29803
Zanima me, če je že kdo bil na kakšnem spomladansko-poletnem polmaratonu v Skopju (oz. ve za kakšnega, ki je okej organiziran)? Kolegica-makedonka, ki je prišla za NL v Ljubljano, res vztraja, da se "oglasim" pri njej...No, pa me je prešinilo, da bi bilo dobro balkansko jedačo, pijačo in ležernost začiniti še s kakšnim polmaratonom, ko bom že tam. Ker je čas obiska kar relativno fleksibilen, ga bi lahko fiksirala ravno na kakšno takšno tekaško prireditev.


Saj vem, da obstaja google :oops: in bom se malo potrudila najti kakšno stran, ko pridem iz fitnessa čez dve urci...A me vseeno zanimajo vaše "praktične" info. Hvala.
 Dragan
#31605
Kod nas mamo malo maratonov. Ali mozes se javiti na moju adresu i nesto cemo pronaci u blizini, kao sto je Pristina, Nis, Beograd, gdje se organizujemo i trcimo .U Skopje imamo maraton i polumaraton, ali ne znam kada tocno
Pozdrav, Dragan
dr_nedelkovski@yahoo.com
 Ninocka
#31612
Super! Tekaški forum se širi :P !

Hvala Maratonu 95 za posredovanje!

Dragan,
verjetno pridem v Skopje za prvomajske praznike (27. april-1. maj).
Se bereva!
Uporabniški avatar
 marathon95
#31666
Ninocka napisal/-a:Super! Tekaški forum se širi :P !

Hvala Maratonu 95 za posredovanje!


Pa to je svrha TF da jedan drugom pomognemo informacijom ili savjetom :lol: .
Ako nas je više, više znamo.
Tak bi to trebalo biti u državi Runnersland :lol: :lol:
 Dragan
#31690
Svake subote u 08,00 casova imamo utrku na 2 milje ili 3200 metara. Bez obzira na datum ili vremenske prilike. Svi koji mogu doci, dolaze na ovu utrku.
Sutra takodje idem na tu utrku.
Inace iz Mostara krece jedan trkac koji za 6 dana treba preci oko 600 km i stici do Skopja, povodom godisnjice pogibija naseg prijetsednika Borisa Trajkovskog. Na granici sa Kosovom trebamo ga docekati maratonci iz Makedonije i istrcati zajedno do centra Skopja, to je oko 30 km ( mislim)
Pozdrav
Uporabniški avatar
 Matevz
#31695
Jaz sem bil v prejšnji službi precej pogosto v Skopju in tam je res majka laufat ob Vardarju. Sotekači (bolje rečeno: nasproti-tekači) pa so večinoma tujci (UNPROFOR varianta) - sploh ob urah ko sem jaz tekel - (6-8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA