Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Stelvio79
Pozdravljeni,

čeprav mi je Gorski maraton štirih občin že lani ostal v prelepem spominu (žuljem navkljub), sem letošnjo izvedbo namenoma izpustil, čeprav sem v dobri formi in sem v zadnjem mesecu dni dvakrat opravil s traso originalnega maratona (start s Petrovega Brda).

Cilj? Enostavno povedano, letos sem zapadel v ultraške vode (aprila padla prva stotka po Istri), zdaj pa načrtujem naskok na trojček - 3x krog po trasi maratona v manj kot 24 urah.
Načrt je, da bi se na pot podal prihodnji ponedeljek, 24. junija, okoli poldneva.

Logistične priprave so v teku, za spodbujevalce tempa se tudi že menim, seveda bi pa bil vesel in hvaležen vsake dodatne pomoči v obliki "zajcev" na progi. Kaj naj še napišem? Javite se množično 8)

Mitja
 Jožko
Pozdravljen
Ja se strinjam z Vencljem, ponedeljek bo za družbo tako ali drugačno res težaven. Ko boš odločen me pa pokliči jaz oziroma MI ti bomo že kako pomagali :D
GSM 041 837 551
 Stelvio79
Superca, bom prav gotovo kaj poklical.
Za prvi krog sem sicer že nekako "pokrit", računal pa sem na praznični torek, da se bo takrat kdo lažje odločil.
Sam zaradi letnega dopusta pač nisem imel veliko manevrskega prostora glede termina (rezerviral sem si ga ob najavi teka Ljubljana - Triglav, ki je bil nato odpovedan), po drugi strani pa bi želel izkoristiti izredno dolg dan in polno luno, kar bi mi moralo ne glede na čelno svetilko precej olajšati nočni korak :wink:
 Stelvio79
Glede na vremenske obete (v ponedeljek naj bi padavine zajele vso državo) se nagibam k prestavitvi svojega poskusa "podviga" vsaj za en dan, torej na 25. 6. Dokončno se bom odločil konec tedna, še enkrat pa se priporočam, če bi se kdo pridružil del poti.
 MARJANZUP
Marjan Zupančič ,če me v službi ne bodo kaj kaj extremno potrebovali( po razporedu sem frej) pridem na Petrovo Brdo in te pospremim do Črne prsti. držim pesti da ti bo šlo po načrtih :laola
 Stelvio79
Nekaj časa se nisem oglasil, je bilo pač precej lepotilnega spanca vmes :lol:

V glavnem, odločitev je padla, tako da bom štartal v torek, 25. junija ob 12. uri.

V prvem krogu me bo spremljal Danijel V., do Črne Prsti pa računam tudi na Marjana Z. (če ga le ne bodo preveč srbele pete in bo preveč "teral" 8) )

V drugem, deloma nočnem krogu računam še na Petra Ž., sicer pa bo dobrodošel vsak, ki bo utegnil priti vsaj za kakšen kilometer zraven.

Tako, zdaj pa nazaj spat - si je treba narediti zaloge :mrgreen:
Uporabniški avatar
 vencelj
Stelvio79 napisal/-a:

V prvem krogu me bo spremljal Danijel V., do Črne Prsti pa računam tudi na Marjana Z. (če ga le ne bodo preveč srbele pete in bo preveč "teral" 8) )

Predvsem pazi, da že na začetku v prvem krogu ne preteraš, kar je v družbi hitrih tekačev, ki povrh vsega gredo s tabo le krajši del poti, zelo verjetno. Kaj hitro lahko pregoriš in tudi pozabiš na uspešno realizacijo svojih planov.
Dobronamerno...

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljen!

Bravo za odločitev!

:laola :laola

Kot je napisal Vencelj- ne začenjaj prehitro- prvi krog je šele "začetek"!
Hrani moči za tretji krog (tu se odloča o zmagi)!

Držim pesti, da ti uspe!

lp. zvone
 Stelvio79
Hvala za nasvete.
Sem že aprila na 100 km trailu po Istri spoznal, da se res hudo začne po 70. kilometru, tako da ne mislim pretiravati že v samem startu.

V zadnjem mesecu sem sicer dvakrat opravil krog v hitrejšem tempu, tako da približno vem, koliko imam rezerve in kakšne čase moram približno doseči na posameznih odsekih.

Podpora bo, vremenska napoved pa je tudi dokaj ugodna (ne prevroče, padavine bi morale biti do torka mimo), tako da upam na najboljše :D
 Jožko
Pozdravljen
No koristnih napotkov si dobil že zvrhano mero, ta da mi jih ni treba več ponavljat. Vse kakor pa me prosim pokliči da bova na vezi in kakšen km bom tudi naredil s teboj in ti še kaj zanimivega povedal in še kaj koristnega pomagal, če bo treba. Moj GSM pa imaš.
Lepo bodi in srečno

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA